L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.210
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 24.674

dijous, 24 de novembre de 2016

Avui a partir de les 18:30 Taller d'Autoajuda i Reixit al Braç TreballadorLa regidoria d'Igualtat i Serveis Socials de l'Ajuntament de Tavernes ha programat per avui dijous dia 24 un  "Taller d'autoajuda" amb una sessió de meditació i reiki a les 18'30 hores al Braç Treballador. Col·loqui amb Joaquim Gómez en col·laboració amb l'Associacio Reinicia't.

DEMA DIVENDRES 25 NOVEMBRE ÉS EL DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GENERE. 

L'Ajuntament ha programat per a demà un acte reivindicatiu a partir de les 20 hores  a la Casa de la Cultura amb el lema "No, és no".

Cap comentari: