L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 19 de novembre del 2016

PLENARI DE NOVEMBRE 2016: L'alcalde explica els possibles locals per a un Centre de Dia


L'alcalde Jordi Joan va confirmar en el plenari que el govern de Compromís baralla com a possible Centre de Dia de Tavernes el local del carrer la Barca que estava ocupat pel Jutjat de Pau i els locals municipals del carrer del Riu.

L’alcalde va dir que cadascun té unes característiques i els serveis tècnics valoren les distintes possibilitats segons les inversions i reformes que caldrà fer si finalment la Conselleria d’Igualtat s’implica en el projecte de Tavernes.

L’alcalde va indicar que, davant la possibilitat del Centre de Dia de Tavernes, confiava en la col·laboració de tots els grups municipals, alhora que aprofitava per sol·licitar-los que presentaren les seues propostes respecte als possibles locals.

Donada la importància que aquest tema té per a la ciutat, millor que escolteu les explicacions que va donar l’alcalde.