L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 16 de novembre del 2016

L'Ajuntament inicia l'obra de reurbanització del Carrer la Barca en el tram dels Sequers.

El carrer la Barca tallat al trànsit per a les obres
L'Ajuntament de Tavernes ha donat inici a l'execució del projecte “Reurbanització del Carrer la Barca en el tram de la zona Sequers” un projecte que deriva de les peticions ciutadades en les reunions de barri, en concret de la reunió efectuada en el CEIP Magraner, on va ser la més demandada pels veïns de la barriada.

El projecte denominat “Reurbanització del Carrer la Barca en el tram de la zona Sequers" actuarà  des de l’encreuament amb el Carrer Mestre Serrano fins el cementiri. Suposa una inversió de 200.000 euros que estarà executada per l'empresa local "ConsMed" amb la qual cosa aporta a més treball per als veïns de Taverenes.

L’execució de l’obra solucionarà els problemes que des de fa moltes dècades té el carrer i on anteriors governs mai no havien actuat: la situació dels arbres, que aixequen les voreres, les destrossen i les deixen en molts trams intransitables amb evident perill de caigudes per als vianants, així com es procedirà a la reparació general d’eixes voreres. 


Aquesta obra l'Ajuntament la realitzara amb fons propis i es finançarà  per la baixa de 100.000 euros per a obres en la carretera comarcal CV-50, que s’ajornen a l’espera de l’estudi de la Generalitat per regular el trànsit al seu pas per Tavernes i una altres 100.000 euros de la partida “Inversions en vies públiques - Pavimentació”.
En total serà una inversió de  200.000 euros.
Cal indicar igualment que el trànsit s'ha modificat mentre duren les obres.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Be, peró el carrer Joan D'Austria continua seguent de la epoca de Franco i está prou més fet pols que els sequers. Pero be, está clar que la veu dels veins d'aci no conta com la dels veins del seqüers... Estes coses son les que et fan pensar si Compromis es lo mateix que el PP... Igual que el tema dels permisos, si eres faller el que vullgues, si no t'aguantes perque els drets dels veins estan per davant de tu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

A les reunions de barri, que pel que vosté no comenta no degué assistir, es va determinar entre les obres asfaltatge d'eixe carrer i del de l'Escorxador.
És una de les obres previstes que s'aniran fent tant com hi haja disponibilitat, perquè una cosa està ben clara: ni hi ha diners es poden fer totes alhora.
No tenim cap perquè defensar a ningú ni dir el que opinem de cada partit, ací en el poble sabem tots cadascú qui és. Que Compromís és com el PP? Doncs sí són partits, talment com una poma és com un plàtan.
Li recordem que, referent a la barriada i perquè sàpiga i comprove que totes les veus compten, que fa ben poc es va asfaltar tot el carrer que hi ha al voltant de Casa de la Cultura, precisament el que es continuació del Juan de Austria.
Que prompte oblidem les coses

Anònim ha dit...

En la proposta més votada en la reunió de barri- Magraner/Sequers, també estava inclós el tema del clavegueram. Ha estat una omissió de la notícia o no va a realitzar-se?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem dit, i repetim, que unes coses darrere les altres i a executar segons la disponibilitat de diners. Barriades hi ha moltes i amb necessitats.