L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.319
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.982

dimarts, 1 de novembre de 2016

El PP vota en contra de baixar l'IVA a productes d'higiene íntima femenina i de bolquers per a bebés i adultsEl PP ha votat en contra de la proposta de reduir l'IVA a productes d'higiene íntima femenina i bolquers de bebè i adults, proposta que va ser presentada en la Comissió d'Igualtat del Congrés pel PSOE i que es va aprovar amb el suport de la resta de grups, excepte Ciutadanos que es va abstenir.

Compreses, tampons i fins i tot els preservatius estan gravats amb un IVA del 10%, mentre els bolquers de xiquets i adults és el màxim, el 21%, a pesar que en molts casos són productes de primera necessitat i per tant la lògica indica que han d'estar gravats amb un IVA menor. 


La Comissió d'Igualtat en el cas de preservatius ha recordat que és eficaç per a prevenir les malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats, per la qual cosa el seu IVA ha de ser també el més reduït possible.

La proposició no de llei insta al Govern a reduir l'IVA actual d'aquests productes fins al 5%, el mínim permès, tal com succeeix a França, per no parlar de Canadà on aqueixos productes no porten IVA.