L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 19 de novembre del 2016

Després d’anys i anys, estem d’enhorabona: es licita la redacció del projecte de l'entrada nord a la platja des del Camí Reial


Publicació al BOP
  Molt important la noticia que hem vist avui publicada al BOP: L’àrea de Carreteres de la Diputació de València ha tret a licitació publica la redacció del projecte de la rotonda que servirà d’entrada a la Goleta des de la carretera Natzaret-Oliva. 

La rotonda, segons les condicions de licitació de redacció del projecte, s’ha de construir una vegada estiga després el projecte aprovat i adjudicat en la intersecció del Camí de la Ratlla amb la carretera CV-605 (Camí Reial o Natzaret-Oliva) entre els termes de Cullera i Tavernes.

El termini d’execució per a redactar el projecte és de quatre mesos, amb un import total estimat del contracte de redacció de 35.011,35 euros.

Tot un èxit del govern de Compromís, després de tants anys esperant que s'iniciaren els tràmits d'aquesta millora, una vella aspiració de Tavernes des que es va executar la urbanització de la platja de la Goleta. D’això ha plogut molt, sense que els governs municipals que van passar anteriorment pel consistori avançaren res en la seua execució.

 
Reunió de Jordi Joan i Josep llácer amb el diputat de Carreteres (Febrer 2016)
 Gestions de l’alcalde des del moment de ser alcalde 

El govern de Compromís una de les tasques prioritàries que va mamprendre en la passada legislatura va ser solucionar aquesta entrada, i amb eixe objectiu va mantindre diverses reunions amb els responsables de l’Àrea de Carreteres de la Diputació, governada aleshores pel PP en majoria absoluta.

Les demandes de l’alcalde Jordi Joan foren en les diverses reunions mantingudes foren l’execució d’aquest projecte per solucionar el greu problema de seguretat que presenta l’entrada nord a la platja, mal senyalitzada i amb escassa visibilitat i condicions per al fort trànsit de vehicles d’entrada i eixida sobre tot en època estival.

Les demandes de Jordi Joan en la passada legislatura, entre les quals estaven una millor senyalització fins que s’executara la nova entrada, caigueren sempre en sac foradat: cap responsable de l’anterior Diputació les va atendre ni impulsar. Damunt, tampoc va tindre el govern de Compromís cap recolzament davant la Diputació per part del PP de Tavernes, a pesar que comptava amb un assessor de presidència de la Diputació que no va servir per desbloquejar la situació. 
Reunió de l'alcalde amb el president de la Diputació
 
L’impuls del projecte ha arribat amb la nova Diputació 

El canvi de govern a la Diputació ha servit per desbloquejar la situació. El passat mes de febrer, l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, es van reunir amb el diputat provincial de l’Àrea de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, per a tractar eixa solució a l’accés nord a la platja de Tavernes, per la Goleta.

Jordi Joan i Josep Llàcer explicaren al diputat que l'accés és un punt negre, motiu pel qual era necessari construir-hi una rotonda i no un accés de tipus T com dissenyava el Pla Parcial de la Goleta. Com avantatges, s’indicava que la rotonda milloraria l'accés general a la platja però també contribuiria a un trànsit fluid en una carretera com la Natzaret-Oliva que serveix d'enllaç a moltes platges importants de la Ribera i la Safor, com són les de Gandia, Xeraco, Tavernes i Cullera o Sueca.

Posteriorment, Jordi Joan es va reunir amb el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, on també es va parlar de la problemàtica de l’entrada.

La promesa de la Diputació d’implicar-se ràpidament s’ha complit ara amb la licitació de redacció del projecte, i sembla ser que finalment la nova entrada que ara inicia el seu camí pot ser una realitat en els pròxims anys.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

El treball de l'alcalde comença a donar fruits. Ara que continue.

UN JUBILAT ha dit...

Esta noticia si que es important per al conjunt del poble de Tavernes,tant per la fluidesa que li produirà a la circulació de vehicles en l'estiu com en la seguretat que produirà als usuaris d'esta zona de la platja, per ser un punt negre.Tranquils que no tindrà tants comentaris esta noticia com la de la denuncia del concejal de Compromis,l'altra noticia té més morbo,que es el que vol la gent.

Veïna ha dit...

Mon pare deia que el dimoni sap més per vell que per dimoni, per tant no puc estar més d'accord amb que diu el Jubilat y com ho ha dit tan bé no em queda res que anyadir.

Anònim ha dit...

Gracies a Jordi

Anònim ha dit...

Ja era hora

Anònim ha dit...

Molt bé per en Jordi i equip!!! Tenia falta la nostres platged. No sabien els anteriors governs que tenim dos platges i una entrada?