L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 23 de novembre del 2016

Activitats d'EDUSI Valldigna. El dilluns, dia 28, reunió a Tavernes


L'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI) de la Valldigna durà a cap al llarg de les les següents setmanes diferents activitats participatives dins del procés de procés de participació pública als quatre pobles de la Valldigna.

Fa unes setmanes va ser el torn dels diferents grups polítics i equips de govern de les quatre localitats que ocupen la nostra Valldigna qui van participar en reunions, i també s'han realitzat reunions a la Mancomunitat de la Valldigna i amb els tècnics dels quatre Ajuntaments.

Aquestes reunions continuen ara a nivell veïnal i sectors de les poblacions amb l'objectiu de posar en valor la Valldigna, i també cadascun dels quatre municipis i poder trobar una estratègia comú que ens ajude a millorar a tots. Amb eixe objectiu s'han muntat diverses taules de participació amb els agents socials de la Valldigna, per tal que s'aporten idees amb aquesta finalitat.
 
Una imatge de la reunió de Barx
Una de les primeres taules, que ja ha tingut lloc a l'Ajuntament de Barx, ha estat a la localitat de Barx, que va ser un total èxit i es va poder parlar i transmetre la importància d'aquesta estratègia per a la Valldigna a les diferents associacions, tant de Barx com de La Drova.

Per avui dia 23 de novembre hi ha anunciada una reunió amb representants veïnals i sector sociosanitari i de la joventut de Simat, reunió que tindrà lloc a les 19:30 a l'Ajuntament de Simat.

Demà dia 24 de novembre, serà la reunió a l'Ajuntament de Benifairó, a les 19:30,amb representants veïnals i sector agroindustrial.
.
Per últim el dilluns, dia 28 de novembre, serà la reunió a Tavernes també a l'Ajuntament i a les 19'30 hores amb representants veïnals i del comerç, hostaleria i Turisme.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona iniciativa