L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 21 de juliol del 2013

Nota de premsa d'EUPV de Tavernes sobre el cas de transfuguisme a l'Ajuntament protagonitzat per Karina Vercher



Hem rebut la següent nota de premsa d'EUPV que reproduïm integrament:
 
Hem rebut notificació del “JUZGADO DE PRIMERA INSTANCIA E INSTRUCCION NUMERO 4 DE SUECA Y VIOLENCIA SOBRE LA MUJER”
Sentència 0000091/2013. Sobre  la demanda de la regidora  trànsfuga Karina Vercher , contra l’expulsió del partit amb el que es va presentar a les el·leccions municipals.

La sentència ens dona la raó a EUPV,  i per tant la regidora trànsfuga deu ser considerada com no adscrita, i no pot parlar mai més en nom del nostre grup, ni intentar estar integrada al grup municipal d’EUPV. Ha intentat tirar per terra el treball i la dignitat del col·lectiu de Tavernes i mai perdonarem eixe intent.

La trànsfuga no es més que un joguet en mans del seu “assessor” Xavi López, que davant el jutge, reconeixia que la mateixa nit electoral, ja negociava l’alcaldia amb el PP.  Els motius dels seus actes, els diners

Aspiraven a les contractacions que Arturo Torró li donaria a l’empresa del “assessor”, segons va tindre la poca vergonya de reconèixer rient-se de nosaltres. La trànsfuga volia una consignació directa al pressupost de 2013, per a contractar al seu “assessor”. En la negociació amb els partits, al final,  volia cultura, festes i Medi Ambient, per poder contractar al seu amic, que segons ell,  té una empresa que pot donar eixos serveis. No ho varem permetre i varem pactar regidories amb les que aquest subjecte res tenia a fer. (Per cert com pot ser que aquest element siga coordinador d’Iniciativa a la Safor?). Diners, només ho han fet per diners.

Ara ja han perdut tots els judicis que havia plantejat la trànsfuga, gràcies a que el col·lectiu de Tavernes va emprendre amb paciència el procés d’expulsió el dia següent de l’elecció de l’alcalde: complint tot el que els estatuts d’EUPV contemplen per assegurar la defensa dels acusats.

Com pot dir la molt cretina que no estava informada de les negociacions davant el jutge, si aquest tenia copia del 16 e-mails que li enviarem, detallant el programa que estàvem negociant amb el PSPV i el BLOC?. 

Tenim les actes de les reunions negociadores, on mai es va parlar de diners, menys l’única vegada que la trànsfuga va aparèixer, i es va descarar davant de tots, inclosa la seua germana, demanat 60.000 € de sou.   Li varem parar els peus  i ens varem quedar sense saber que anava a votar.

Els diners son l’única raò dels actes dels corruptes, i la trànsfuga i l’assessor ho son.
Per altra banda volem parlar de l’actitud del partit dels corruptes en aquest procés. 

No podem entendre que un partit que ha signat un pacte contra el transfuguisme polític junt als demés partits, que després ha estat convertit en llei, signe amb la trànsfuga una moció de censura. No podem entendre que a més a més porten a presenciar-la als alcaldes del PP de la comarca inclòs l’alcalde de Gandía. No tenen vergonya.

No val l’excusa de què no era una trànsfuga, que si la jutgessa del contenciós li havia donat les mesures cautelars... Es que no tenen advocats que els assessoren?, hi ha sentencies del tribunal suprem que han deixat ben clar, que qualsevol regidor al que el seu partit li ha iniciat un expedient d’expulsió, no pot signar una moció de censura.

Com pot haver enganyat l’ex-alcalde Vidal a tots els regidors i als membres del seu partit a Tavernes? . No hi ha ningú amb un poc de dignitat?. Per aconseguir el poder, val tot?

Si tingueren vergonya i estigueren compromesos amb la democràcia, ja hagueren dimitit tots per recolzar un acte de corrupció política com el que han recolzat. Son tant corruptes els protagonistes com els que els fan el joc.

Esperem que al menys tinguem la decència de mirar el bé del poble,  i deixar que  l’equip de govern municipal,  al que recolzem, puga portar endavant la seua llavor, que no es altra que adreçar tot el que els governs del PP han deixat per al arrastre, (Piscina, Aparcament, Pai’s, Plans Parcials del Vergeret i del Golfo i la quebra de les finances municipals),  i que  amb una oposició responsable, no li deixen fer el seu joc a la trànsfuga i a l’assessor corruptes.

-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Del comunicat i del que s'explica abans en una altra noticia nomes mire una cosa:

Karina Vercher va acusar fa uns dies a l'alcalde i al regidor d'Hisenda en este mateix blog de cobrar 60.000 euros a l'any. La regidora, i pense que de manera intencionada, va canviar INTERESSADAMENT els conceptes de cost total i de sou net. I damunt va mentir perquè el sou en brut essobre els 45.000 euros (sou, SS, retencions, i etc)

Com s'ha dit en el BIM i en facebook i es va posar la nomina en el facebook l'alcalde i el regidor cobren igual i es uns 2.100 euros nets al mes.

Karina en cobrava 1.200 nets (uns 30.000 bruts a l'any)tper mitja dedicació i ara.... DESCOBRIM QUE LA SENYORETA S'HA ESTA EMBOJACANT SEGONS EL COMUNITAT D'EUPV els 400 euros al mes del grup municipal que no ha donat justificació a ningú.
De fet, EU ha acusat en reitereades ocasions a Karina Vercher d'haver canviat la llibreta i posar-la nomes al seu nom per fer lo que volia amb ella i amb els diners. I damunt no ha pagat la campanya electoral.
O siga que si es així com diu EIUPV realment KARINA VERCHER HA ESTAT COBRANT DE L'AJUNTAMENT DURANT DOS ANYS 1.600 euros al mes, als quals caldra sumar la mitja dedicació que tenia com a professora, que deu estar per uns altres 1.000 al mes (corregiu-me si no es així).

RESUM: 1.600 més 1.000 són 2.600 eurets al mes entre les dos ocupacions (ajuntament mitja jornada i professora mitjà jornada) i està es la senyoreta que es queixa del sueldo que cobra l'alcalde per 24 hores al dia, quant ella n'esta cobrant més i no ha fet ni papa.

Al final, tot es posa en el lloc que correspon. I cada vegada està més clar quins son els objectius de la senyoreta.

I ara t'enteres que ella volia cobrar 60.000 euros a l'any i ser alcaldessa.
Bona fitxa ha fitxat el PP. Que li aprofite.

Anònim ha dit...

La accio de la desinformacio o informacio manipulafa i partidista que transmet tant el ventilador per tavernes, com la cotorra de la vall son exagerades.
1 lalcalde cobra els seus 2000 i pico € de lajuntament, i altre tanto similar com a president de la mancomunitat de la vall. Total de l ordre de 4000 €. Pero aixo la gent no hue diu.
2 eupv y el seu lider i mentor el senyor bononad es qui te interesos ocults que caldria posar en coneiximent de l opinio publica. Pero jo no ho fare. Ell si esta condicionat pels diners i pel poder.
3 la justicia a pesar del que desitjariem la majoria dels ciutadans, tambe es corrupta, i existeixem multitud d exemples. A pesar que existwixca una sentencia judicial irrevocable e ineludible. Aixo no significa que siga justa. La corrupcio esta a tits els llocs.
4 els 400 € mensuals mencionats no edtan a la bujaca de karina. Han estat retesos a la espera de la resolucio daquest conflicte

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ni desinformem ni manipulem. Més bé al contrari. Informem sempre en base a dades veraces.
Davant comentaris tendenciosos i falsos com aquests puntualitzem:

1.El sou de l'alcalde de Tavernes és de 2.100 euros al més. I nomes 12 mesos a l'any perquè ha renunciat a les extres.

2. L'alcalde de Tavernes no cobra cap sou de la Mancomunitat. Cobra unes dietes que venen a ser sobre els 600 euros bruts - uns 450 nets- per la presidencia de l'entitat, assistencia a plenaris, i comissions de l'entitat.

SON FALSOS EIXOS 4.000 EUROS QUE DIU EL COMENTARISTA.

3. Les mateixes dietes que cobra l'alcalde de Tavernes les cobren el de Simat i Benifairó perquè la direcció és col·legiada en l'entitat. El president es l'alcalde de Tavernes (algú ha de ser-ho legalment) i en uns mesos ho serà el de Simat.

4. Karina Vercher també cobra en concepte de dietes 200 euros mensuals per la seua qualitat de consellera de la Mancomunitat.

5. Els diners del Grup Municipal d'EUPV segons sempre ha dit aquest partit estan en la llibreta de Karina Vercher. Desconeixem si hi ha alguna quantitat retinguda, però si es això només serà les dels darrers mesos, quan ha estat un temps sense pertanyer a aquest grup, i serà en espera de la sentència definitiva.

El problema no és que cobra o deixa de cobrar un polític, sinó quin és el rendiment i beneficis al poble. I no cal que parlem ni el d'uns ni el de l'altra. És mássa conegut.

EUPV Tavernes ha dit...

El Sr Bononad, que es en aquest moment qui escriu, no s'amaga darrere cap anònim, i només té un interés, mol visible, res ocult, i es defensar la dignitat de un col·lectiu a qui la trànsfuga ha intentat humillar. I a més a més, de mi no es burla qui va a vindre a demanar-me ajuda. Interesos económics cap.

ni pa tu ni pa mi ha dit...

Espere que tinguen proves i bones del que diuen, perquè suposse que el tal Xavi els denunciarà : No fer.ho sería reconeixer .

I si no fora cert, sería un greu acte d'incitació a la violència contra estes dos persones .

Anònim ha dit...

Si va reconéixer davant del jutge el passat dia 1 de juliol que l'endema de les eleccions negociava amb el PP en qualitat de ser en aquell temps secretari comarcal d'EUPV, si estan les actes firmades per tots els partits de les reunions de negociacions abans de la votació que feia alcalde a Jordi Juan ¿Què més vols?

Anònim ha dit...

Sr. Bononad, si que es legitim tindre interesos PCYT amb relacio a ..... vosté ja sap. El que tal vegada no siga tan legitim es el fet d´haver intentar clavar el cap a l´ajuntament per decantar la balança al seu favor. Per desgracia per a vosté, de moment pareix que no ho ha consegit. El que si que voldria preguntarli es si a dia d´avui seguix considerantse comunista, o com a minim d´esquerres? O tal vegada aixó siga el menys important?
Amb relació al que nomeneu sobre les negociacions amb el PP, considere que es normal negociar, d´aixo es tracta la politica, no se per que la gent es sorprén. El colectiu EU no es responsable dels actes d´altra persona, i altra persona no te perque fersen responsable dels actes de EU. El que no es pot pretendre es penjarli el mort a altre.
El raonament del rendiment per al poble d´un politic es molt correcte, pero alguns esperavem un poc mes de valentia del Sr. Jordi per afrontar el govern municipal, i cal dir que en general está fent-ho prou be. Pero ha de tenir cura de amb qui es rodeja.