L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 30 de juliol del 2013

El Govern del PP de la Generalitat ha dedicat 15 milions d’euros més IVA (total sobre els 18 milions) per a celebrar cinc edicions del Open 500 de tennis a València.

El contracte subscrit entre el Consell Valencià de l'Esport, l'empresa Tornejos Esportius de Tennis i el tennista Juan Carlos Ferrero per a la celebració del Open 500 en la ciutat de València des del 2009 al 2011, amb la possibilitat de prorrogar-ho dos anys més, contempla una despesa de 15 milions d'euros més IVA (prop de 18 milions totals) i amb actualització de l'IPC interanual. Es distribueix en l'abonament de 3,5 milions en 2009 i d'altres en 2010, 3 milions en 2011 i anualitats de 2,5 milions en 2012 i 2013.
 
La xifra suposa un vertader escàndol en una època de retallades en els serveis públics bàsicos com l'educació, la sanitat o els serveis socials, o siga que s'ha demanat sacrificis als ciutadans, però han continuats les despeses exagerades en grans esdeveniments.

Més de dos anys ha tardat la Generalitat a donar a conèixer el contracte de patrocini del Open 500 de tennis a EU, formació que les ha fetes públiques, usant moltes vegades escuses de les clàusules de confidencialitat, malgrat que sentències judicials indicaven que "no pot prevaldre la confidencialitat per sobre de la llei que garanteix als diputats l'accés a tota la documentació de la Generalitat".
-