L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 9 de juliol del 2013

El grup d'alta muntanya del Centre Excursionista Tavernes travessa la Faja de las Flores en el Parc Nacional d'Ordesa.




El grup de deu muntanyencs va començar l'ascensió al pàrquing d'Ordesa a 1300 m. i es va dirigir per les clavilles de Carriata, cap a la Faja de las Flores, que es troba a 2.450 metres de desnivell.

El paisatge que s'observa des de la Faja de les Flores és espectacular. La ruta discorre per una estreta franja entre parets verticals on es pot observar a vista de pardal la vall per on discorre el riu Arazas. 
També van visitar la gruta de Casteret, cova amb formacions de gel i un llac gelat en el seu interior. Després pel circ de Millaris i el circ de Cotatuero, van arribar fins les clavilles de Cotatuero on van haver d'utilitzar arnesos i tècniques de seguretat per a descendir per les mateixes.

Cal fer constar la quantitat de neu que hi ha encara en la data que ens trobem i que esta provocant un brusc desgel, que fa que els rius i barrancs porten un cabal res habitual en l'estació d'estiu.
-