L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 7 de juliol del 2013

El Festival Sete Sois Sete Luas inicia les actuacions al Porrat del Clot de la Font




 

Enguany el Festeival Sete Sois Sete Luas arranca a Tavernes el dia del Clot de la Font amb l’actuació de Miquel Gil i Pep Gimeno “Botifarra” en una actuació conjunta al mateix paratge del Clot a partir de les 9 de la nit. 

Els dos cantants, del bo i millor que avui dia té la música en valencià, presentaran el seu espectacle Nus, una posada en escena amb un espectacle que els mateixos músics han qualificat de despullat, acústic obert i interactiu. 

La complicitat entre els dos músics valencians musicalment diversos però lligats pel fil de la musica tradicional valenciana, convida als espectadors a despullar cançons i sentiments. 

Les actuacions dels músics i cantants de la terra continuarà al Porrat de Sant Llorenç el dia 10 d’agost, amb l’actuació del música Xavier Mo que presentarà l’espectacle “Criatures a Sant Llorenç”, espectacle preparat especialment per al Festival Sete Sois Sete Luas.
-