L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 17 de juliol del 2013

La Societat Instructiva Unió Musical (SIUM) de Tavernes participarà en la Secció de Honor el diumenge en el Certamen Internacional de Bandes de Música que se celebrra al Palau de la Música.




El diumenge, 21 de juliol, la Banda Simfònica de la SIUM, actuarà a partir de les 11 del matí sota la batuta del director titular, Carles Revert, i oferirà com a pasdoble l’obra "Lagartijilla" de José Martín Domingo i com obra de lliure elecció l’obra "Chakra" de Maurice Hamers. L’obra obligada d’enguany es "Phobos - Simfonia nº 3" de José Suñer Oriola.

La nostra Banda Simfònica torna a participar en el Certamen de Valencia després de 13 anys. Cal recordar que l’última presencia, la vesprada del dissabte 8 de juliol de l’any 2000, el certament se celebrava en en la Plaça de Bous del carrer Xàtiva, i la nostra banda va participar també en la Secció d’Honor. L’obra de lliure elecció va ser “Simfonia nº 11”de Schostakovich, en el segon temps, segons la transcripció feta pel director Eduard Arnau i com a peça obligada “Tierra Mítica”, del valencià Bernardo Adam Ferrero.

La nostra banda torna al certamen i per primera vegada al nou lloc de celebració, el Palau de la Música, amb una formació de 131 músics, i la millora que suposa poder comptar amb el reforç d’una vintena de músics professionals que té la nostra banda fora de Tavernes treballant en conservatoris i bandes..

Un difícil repte perquè el nivell de les bandes que hi participen enguany (Alberic, Torrent i LLiria) és altíssim, però hem de confiar en la bona preparació i la qualitat dels músics vallers. Fa vora quatre mesos que s’està preparant la participació i els darrers dies els assaigs s’han fet més nombrosos.

La Banda Simfònica de la SIUM està rebent aquests dies moltes mostres de recolzament i són molts els familiars i aficionats que acudiran a València el pròxim diumenge per donar suport als músics. En total, s’espera poder fletar cinc autobusos pagats per l’Ajuntament de Tavernes.

Els últims guardons aconseguits: 
 
1976 Primer Premi - Primera Secció
1977 Menció Honorífica - Especial B
1978 Primer Premi - Especial B
1979 Menció Honorífica - Especial A
1980-1981 Primer Premi - Especial B
1982-1883-1984-1985 Menció Honorífica -Especial A
1986 Tercer Premi - Especial A
1989 Primer Premi - Especial A
1992 Menció Honorífica - Juvenil
1996 Primer Premi – Secció d’Honor
2000 Primer Premi – Secció d’Honor
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molts anims a eixos músics que tenim al poble! Podem estar ben orgullosos d'ells!
Segur que aconseguireu donar un gran espectacle.