L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 19 de juliol del 2013

L’ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Manipular per (intentar) fer olvidar


Les darrers sentències judicials al voltant de l’afer Karina Vercher i la seua expulsió d’EUPV segur que no han agradat, ni gens ni miqueta, al PP. La jutgessa del contenciós-administratiu, primer, anul·lava les mesures cautelars i, dies després, no acceptava a tràmit la petició de repetir el plenari de moció de censura, és a dir, considerava que l’actuació del govern municipal en impedir la votació s’ajustava a dret. I es desmuntava tota la parafernalia del PP, veritable beneficiat de la moció.

Però, més segur és, que menys encara els haurà agradat la sentència d’aquesta setmana del jutge de Sueca que, en expulsar definitivament a la regidora trànsfuga del partit pel qual es va presentar, de fet acaba amb tota aquesta història de la moció de censura. El “varapalo” judicial al PP de Tavernes és impressionant. 

Les actituds, els fets i tota la història protagonitzada pel Grup Municipal del PP amb el seu portaveu al cap no han agradat a molts militants i simpatitzants, que es manifesten en els cercles polítics locals com a farts en vore el ridícul que han fet amb la moció, no ho oblidem. firmada junt a una trànsfuga i trencant per complet el Pacte Antitransfugisme que han firmat els partits que es qualifiquen de demàcràtes. 

Són fets i contrastats el que hem dit. I davant d’això, quan el més normal és que alguns regidors del Grup Municipal de l'oposició entonaren “És l’hora dels adéus”, veiem que el remei i solució que hi posen és amagar, impedir que es parle d’aquests temes a Tavernes. 

I com s'ho fan?  Amb el desviament de l’atenció, voler manipular la realitat amb l’ús i abús de notes de premsa, on carreguen contra el govern amb arguments pelegrins que no se sostenen. Arguments tan pelegrins i falsos com el que llegim en el darrer comunicat: “El Grup Popular vol manifestar el seu respecte per les últimes decisions judicials que s'han donat en relació a la polèmica entre el govern del Bipartit i la regidora Karina Vercher.”. Atenció: diu respecte, no diu mai que les comparteix i que està d’acord amb la decisió judicial. 

I eixa frase ens dóna molt per a reflexionar. I sobre tot quan pensem amb eixa frase en passa pel cap: ¡Catarroja descoberta! Perquè segons el PP, ara resulta que la polèmica era entre el govern municipal i la regidora trànsfuga! Ells ni entren ni ixen, no han tingut res a vore!. Menuda manipulació dels fets! ¿A qui volen enganyar? ¿Que pinta en l’expulsió de la regidora trànsfuga d’EUPV el PSOE i Compromís? 

La veritat, no arribem a comprendre com el partit de l’oposició és capaç d’actuar amb tan grau de cinisme, amb tanta falta de respecte als ciutadans de Tavernes i amb una total desconsideració al joc i normes democràtiques. No fa oposició. Fa obstrucció, entrebanc a l'acció de govern.

El PP oblida que els seus regidors van firmar la moció de censura juntament amb la trànsfuga. Oblida que la persona elegida per a substituir a l’alcalde era el seu candidat, Manolo Vidal. Oblida que les reunions preparatòries de la moció es van fer en el despatx del seu partit en l’Ajuntament. Oblida que el seu candidat va manifestar que la moció de censura comptava amb el recolzament dels màxims responsables autonòmics. Oblida amb quin cotxe va arribar la regidora trànsfuga a l’Ajuntament i amb quina companyia. 

Ara, el partit de Manolo Vidal, vol que els valler oblidem tot el que ha girat al voltant de la moció de censura que ells han firmat. Difícil serà que Tavernes arribe a oblidar una moció de censura feta en constant contradicció amb allò que el partit que la ha auspiciat fa firmar: El pacte antitransfugisme. 

I mentre, fan obstrucció no oposició, volen que oblidem tot el que ha girat al voltant de la moció de censura que ells han firmat. No els interessa recordar-la, ni volen que se’n parle, ni en la xarxa digital, ni entre els vallers. Al cap i a la fi PP ha usat la regidora trànsfuga com si fora un mocador de paper, i ara que no li serveix la llança al fem – Roma no paga traïdors- i ens volen fer creure que són aliens a tot el que ha passat, com si els vallers i les valleres ens mamaren el dit.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pot ser Roma no paga traidors,pero el PP clar que paga traidors. Miereu els seus carrec publics, eixos de amagatall, un senadoret per valencia, una concejala a la capital, sense carrecs de relevancia pero agafats a la mamella i transfugues al seu moment.
El problema de la transfuga Karina es que no ha servit de res,i que ara es un pes inútil.

Anònim ha dit...

Pero la gastaran per a obstruir més la tasca de govern, perquè estos oposició no van a fer-ne, nomes obstrucció.

Anònim ha dit...

Queda clar que per als peperos, i afins com presumptament ho es el secretari general, el fi justifica els mitjans, caiga qui caiga i a costa del que siga. Tot per obtindre el poder de desfer pobles i països. Eixa és la moral de Vidal i la seua colla de submisos. Si eixe és el pastor, podem imaginar com són els borregos

Anònim ha dit...

Desde que supe que nadie me escucha, me quiero mucho más.
“El beso de la muerte”
A flor de piel, los hay que tienen la sangre a flor de piel, apenas se les roza con algo sangran, ello me da a entender que falla algo en su sistema y puede que les falte una cura de humildad.
Posiblemente estemos ante el mayor desastre político de Tavernes de la Valldigna.
Espero que después del revés recibido por alguno/@s, reflexionen sobre ello y den paso a un relevo de parte de la cúpula, haber si ello refresca un poco las ideas-> incluso puede que con ello puedan intentar recuperar de algún modo la credibilidad perdida.
Cuando se juega, cuando se apuesta, todos sabemos que una apuesta es una forma de juego basado en el azar, y como es normal – cuando uno juega puede perder.
¿joderrrrrrrrY todo ello Para qué? Si te ofrecen una manzana mira antes el estado, creo que si te dieron la manzana es porque pensaron que de no estar podrida, ya estaba más que tocada.
Enmendar todo lo que esta echo sería un acto de honradez política, y más cuando toda la inestabilidad corresponde a los mismos, cuya mayoría hoy no les sirve de NA.
Por lo que pienso que podremos ver en las próximas elecciones como alguno/@s son recompensados con el rechazo popular.
Cuando pienso en todas las barbaridades que he leído durante los dos últimos meses, no sé, si reír o llorar.
La soledad política será la compañera de mucho/@s en la casa de todos, y en los próximos meses, espero que por el bien de Tavernes, no les consientan sus respectivos ---el que metan la pata, porque ello ya sería más que amor LOCURA.
COÑO,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, que la soledad no es tan mala, si uno tiene amigos.
¡Qué es mucha responsabilidad, y uno tiene que saber perder.
El éxito en esta vida consiste en sembrar y que los que hoy casi no te escuchan, mañana estén diciendo lo que ya olvidaron que se lo dijiste TU.
Esperaaaaa,,,,, Hay personas que a la felicidad se la tragan sin masticarla.
¡!!!!!El orgullo es el hijo predilecto de la ignorancia!

bbs...