L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 9 de juliol del 2013

Els diputats del PP a les Corts Valencianes s'haurien repartit al 2011 quasi mig milió d'euros en sobresous



Els portaveus del PSOE, Compromís i EUPV exigeixen explicacions al Govern d'Alberto Fabra després de filtrar-se per internet la comptabilitat que indica que els diputats del PP en Les Corts van cobrar sobresous al 2011.

El diari Levante, ha fet un buidatge de la comptabilitat filtrada ahir per Anonymous: els diputats a les Corts del PP es van repartir 457.698 euros en sobresous el 2011. Aquest no va ser l'únic any que van córrer els sobres, però essent any electoral, va ser un dels més generosos en el repartiment.

Levante-EMV

Les partides que es repartien en sobresous anaven carregats a la comptabilitat amb el concepte "despeses de representació". El PP valencià sempre ha dit que són sobresous que  no s'han pagat en negre, sinó que han estat declarats a l'Agència Tributària com a ingressos dels diputats. Però el partit mai no ha volgut explicar els detalls d'aquests pagaments, ni els destinataris, ni les quantitats i ni per quin motiu.

Antonio Torres: " cobraven sobresous mentre moltes families no rebien cap tipus d'ingressos"

 
L’increment de sou, sobre els 2.000 euros al mes, arribava “mentre s'incrementaven de forma alarmant les xifres de desocupació i el nombre de famílies que no rebien cap tipus d'ingressos per a poder mantenir-se” ha denunciat el socialista Antonio Torres.

El PSOE ha exigit la compareixença urgent del vicepresident del Consell, José Ciscar, després de conéixer que “el PP ha estat estafant i enganyant de forma miserable els valencians exigint-los un esforç per a eixir de la crisi i aprovant injustíssimes retallades en Educació, Sanitat i Benestar Social al mateix temps que ells es repartien sobresous de més de 2.000 euros a banda del seu sou oficial”.

Morera: “Els sobresous del PPCV desacrediten els seus diputats per a donar lliçons d'honradesa, ètica i austeritat”
El portaveu de Compromís en Les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que el cobrament de sobresous per part dels diputats del PP “demostren una pràctica molt opaca i que dóna un mal exemple a la societat. A més, els sobresous desacrediten els parlamentaris del PP quan ens donen lliçons d'honradesa, d'ètica i d'austeritat, perquè cal recordar que la majoria del PP ha evitat una investigació d'eixes pràctiques a la cambra valenciana”.

Morera ha assegurat que les informacions que acrediten el repartiment de més de 400.000 euros en sobresous per part dels diputats i diputades del PPCV, “és un exemple nefast d’allò que hauria de ser una bona governança pública, per això, demanem explicacions i reaccions, demanem un control transparent i públic de l'ús dels diners públics per evitar que fets com aquests tornen a passar al si de Les Corts Valencianes”.

Marga Sanz (EU): “És un escàndol i un insult a la intel·ligència que el PP intente fer-nos creure que els sobresous formen part de la retribució pel treball parlamentari”

La coordinadora d’EUPV i síndica en Les Corts, Marga Sanz, ha indicat que “És un escàndol majúscul aquests sobresous milionaris. El PP està burlant-se de la intel·ligència dels ciutadans, els quals assistim atònits a les xifres que anem coneixent sobre la comptabilitat del PP, ja siga la A com la B”.

Marga Sanz ha dit que “Se’ns acaben els adjectius per a definir aquesta voràgine de xifres milionàries, de despeses desorbitades, d’escàndols que anem coneixent a través dels mitjans de comunicació o de les xarxes socials, mai de les pròpies fonts del PP, que contínua en la postura de defensa i negació, però no en la de transparència i assumpció de responsabilitats”.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cap comentari????? Que no es doneu compte que estan robant-nos??? Que mentre retallen en educació i sanitat els tíos canalles es reparteixen sobresous, vos pareix bé??? No penseu comentar res??