L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 23 de juliol del 2013

Una més i van... L'exportaveu del Consell i exconsellera dimiteix de diputada autonòmica del PP, Alicia de Miguel com a imputada en el cas Gürtel.



 
Una més i no paren. Al final hi ha més diputats del PP imputats que lliures de tota sospita!! Ahir, el Tribunal Superior de Justícia valencià que investiga suposats delictes de prevaricació en contractes amb Orange Market - empresa clau de la trama Gurtel- considera que la seua intervenció en contractacions de l'àrea de Benestar Social que dirigia va ser “rellevant i decisiva” 

I ahir mateixa, Alicia de Miguel formalitzava la renúncia a l'escó a Les Corts valencianes, això si adduint raons estrictament personals. 

La setmana passada l'exsecretari autonòmic de Família i Solidaritat, Enrique Navarro, va afirmar davant el jutge del “cas Gürtel” que l’aleshores consellera de Benestar Social, Alicia de Miguel, va ser qui va decidir i va elegir contractar actes amb Álvaro Pérez, conegut com ‘El Bigotes’, i gerent d'Orange Market S.L.
-