L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.253
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.956

divendres, 12 de juliol de 2013

Coneix la Valldigna: visita a Barx demà dissabte

Demà dissabte, dia 13, dins del programa "Coneix el patrimoni històric i paisatgíst de la Valldigna" organitzat per la Mancomunitat de la Valldigna i el GMValldigna s'han anunciat una visita a Barx, amb el següent programa: ruta a peu "Barx-La Nevera-Font de la Drova-Les Basses- Ermita de Sant Pere-La Drova-Calvari-Barx".

L'eixida són des de l’oficina Tourist-Info de la platja a les 8.00 hores, amb la concentració dels participants a la plaça Major de Barx. És una passajada de baixa dificultat i sobre uns 6 Km a peu.

Opcionalment i per encàrrec l'organització ofereix un menjar típic en un restaurant de la zona al preu de 12 euros. 
-