L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 22 de juliol del 2013

ULTIMA HORA: La Banda Simfònica aconsegueix el tercer premi en la Seccio d'Honor del Certamen de València. La nostra banda ha obert aquest matí les actuacions de la Secció d'Honor al Palau de la Música.



L'escenari del Palau de la Música, abans i amb la nostra banda a punt d'iniciar el concert
La Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes ha aconseguit el tercer premi (4.000 euros) en el Certamen de València, seccio d'honor (Jurat 331 punts). El primer premi (9.000 euros) ha estat per a LLiria (estava més que cantat. Jurat 368.5 punts) i el segon premi (6.000 euros) per a Alberic, cosa que ha estat una sorpresa (Jurat 348.5 punts). 

Aquest merescut premi després d'una gran actuació (aquest matí ja havíem avançat que l'actuació havia estat perfecta) és una injecció de moral per als nostres musics que veuen recompensat el treball de vora un mes per deixar el nom de Tavernes ben alt. Gràcies a ells, Tavernes ocupa un dels llocs cimers en el panorama de la música valenciana.

El tercer premi (que anem a considerar el segon, perquè a vore qui li lleva el primer a la Unió de Lliria....) demostra el gran treball ft en la banda, la pujada de nivell, i l'ambient creat entre tots els músics, uns aspectes que no es poden pagar en premis. Per tant, per tantes coses que giren al voltant d'aquest premi, L'ENHORABONA A TOTS.

La Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes ha actuat aquest matí al Palau de la Musica obrint el torn de les bandes classificades en la denominada Divisió d’Honor del Certament Internacional de València.


Un total de 128 músics han pujat a l’escenari que presentava l’aspecte que podeu vore en les fotografies, una de buit presa abans d’iniciar l’actuació la nostra banda i una altra només ocupar els seients i estar disposats a actuar.


A les 11 del matí sota la a batuta del director titular, Carles Revert, la nostra banda simfònica iniciava la interpretació amb el pasdoble "Lagartijilla" de José Martín Domingo, tot seguint amb l’obra de lliure elecció "Chakra" de Maurice Hamers i l’obra obligada d’enguany, "Phobos - Simfonia nº 3" de José Suñer Oriola. 

Carles Revert, al front de la nostra banda
I com ha sonat la nostra banda? Com els àngels. Perfecta en tots els ordres. Cal  agrair l’esforç i dedicació dels músics, director i directiva de la societat per fer que, després de 13 anys d’absència, novament el nom de Tavernes i la seua banda ocupen el lloc que es mereixen en el panorama musical valencià. 


Cinc minuts ha durant l’aplaudiment amb que el públic assistent a la sala ha premiat l’actuació dels vallers. La nostra banda ha rebut en aquesta actuació el recolzament i suport de familiars i aficcionats  i entre ells, com un valler més,  l’alcalde, Jordi Joan, acompanyat dels regidors Josep Llácer, Vanessa Marí, Víctor Borras i Pilar Altur. I sobre l’escenari un altre membre del govern, el professor de tuba Evarist Sansaloni.


Enhorabona a tots, amb independència del resultat final que se sabrà aquesta nit sobre les 22 hores. Sort.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots els musics i com a mare de music de la banda infantil,espere vorer-lo algun dia al Palau de la musica.Felicitats a tots per el vostre esforç.

Anònim ha dit...

Treball, honradesa, profesionalitat, companyerisme, esforç. Això no té preu. Crec que els vallers no sabem el que tenim a la nostra banda. Esta actuació ho diu tot. Si som els tercers aci, vol dir que poques bandes son com la nostra, no sols a València, també al mon. Enhorabona a tots, de tot cor.

Anònim ha dit...

Enhorabona! , un èxit i un exemple d'esforç i dedicació a la música i a la cultura en temps tant difícils.

Anònim ha dit...

La música és cultura, i per lo vist, Tavernes en te molta!!

Movilitat exterior ha dit...

Des de fora les coses es veuen d'altra forma. La Banda del meu poble està entre les tres millors del món. La crònica sols té 4 comentaris. A Alemanya, Austria, Suïssa..., sols en felicitacions hi haurien al menys 9.000 (la mitat del poble). Així i tot hi ha qui diu que Tavernes té molta cultura. Al menys que ho demostre, que agraïr als músics l'esforç, el treball, la professionalitat..., no costa tant. Va animeu-se.