L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 20 de juliol del 2013

EUPV li demana a la trànsfuga Karina Vercher que torne els 10.000 euros que corresponen al partit. També ha confirmat que la regidora va demanar l’alcaldia de Tavernes i disposar de la tercera part del pressupost de Tavernes per a gestionar-lo personalment.


EUPV ha fet una roda de premsa on ha valorat la sentència d’expulsió de la regidora trànsfuga Karina Vercher i, a més, ha servit per expressar el malestar d’aquesta formació política amb la que va ser el seu cap de llista i avui és una trànsfuga després de firmar una moció de censura amb el PP contra el govern municipal i l’alcalde Jordi Joan.

La coordinadora local, Merce Pérez, el secretari d'organització, Bernardo Jareño i el membre del Consell de EUPV de Tavernes , Eduardo Bononad, en roda de premsa han acusat a la regidora d’haver llançat el fem tot el treball de la formació política. També l’han acusada de ser una joguina en mans del seu assessor, Xavi López, que davant el jutge de Sueca en el judici del passat dia 1, va respondre a la pregunta sobre quin tipus de relació mantenia amb  la regidora  que simplement era un amic.

Precisament, aquest amic de la regidora va reconèixer davant el jutge que la mateixa nit electoral ja va negociar l'alcaldia amb el PP, donant com excusa per fer-ho que estava legitimat per ser el secretari comarcal aleshores d’EU. Això sí, ho va fer sense informar ni dir res, ni conéixer el  pensament i voluntat del col·lectiu de Tavernes, que era l’afectat.

EUPV, en paraules de  Bononad, va acusar a Karina Vercher de ser un personatge corrupte que “només buscaria els diners com a objectiu dels seus actes” i va dir que tant la trànsfuga com el seu assessor ho serien de corruptes.

La roda de premsa va servir per confirmar alguns fets que ja es van explicar en el judici del passat dia 1, i es que durant les negociacions amb els partits progressistes després de les eleccions, Karina Vercher havia demanat per a ella l’alcaldia de Tavernes i així mateix havia reclamat gestionar la tercera part del pressupost del govern que s’anava a formar entre Compromís, PSPV i EUPV.



No es va lliurar tampoc el PP de les crítiques d’EUPV, i es va considerar com a molt greu que un partit que ha firmat el Pacte Antitransfugisme firmara  la moció de censura «amb la trànsfuga».  En aquest punt es va considerar que el grup municipal popular tinguera vergonya i una mínima ética i dignitat ja haurien dimitit tots els regidors per recolzar un acte de corrupció, com va ser la firma de la moció.

 EUPV  va demanar a l’oposició que miraren pel bé de la ciutat i deixaren treballar a l’equip de govern, que el deixaren fer la seua tasca, en poques paraules, que foren oposició i no obstrucció com és el que fan ara mateix.

EUPV li reclama 10.000 euros

La idea de EUPV és emprendre accions polítiques contra Karina Vercher i el primer que se li reclama és la justificació dels 10.000 euros de les despeses de funcionament del grup municpal. També, segons els estatuts i la Carta de Finançament que va firmar la regidora, faltaria a aportar al partit uns 100 euros al mes de la part proporcional del sou, perquè tal com es va considerar provat en el judici no ha aportat ni un euro a les arques d’EUPV del que ha cobrat en aquests dos anys per dedicació a mitja jornada,  a més dels 200 euros al mes per acudir a la Mancomunitat, uns fets que el jutge considera provats en la sentència i que justifiquen entre altres l’expulsió.

La regidora no hauria tampoc fet cap aportació a la campanya electoral, i s’havia de sufragar la part avançada per alguns militants en base a les assignacions del grup municipal, cosa que no s’ha fet i només ella hauria controlat i sabut quin ha estat la destinació dels 400 euros mensuals per a despeses de funcionament del grup.

EUPV està disposada a organitzar “escraches” i manifestacions per a evitar que la regidora trànsfuga continue actuant contra els interessos del col·lectiu local i considera que la sentència sobre l'expulsió del partit és una victòria moral, al temps que han demanat que dimitesca i que l’acta torne al partit que va fer i pagar la campanya.


La regidora trànsfuga ha recorregut la sentència

Segons s’ha escampat avui mateix per les xarxes socials, Karina Vercher hauria recorregut la sentencia de la seua expulsió al Tribunal Superior de Justicia de Valencia. Aquest procediment de recórer la sentència implica pagar les corresponents taxes, que se sumen al pagament de les costes del judici de Sueca al qual ha estat condemnada.

Sembla ser que la regidora no té problemes de diners per seguir pleitejant, i a més d’altres coses,  és prou normal perquè diners en tindrà si com diu EUPV i la mateixa sentència, fins ara no ha contribuït per a res al manteniment del partit, a pesar que va firmar la Carta de Finançament que contempla eixa obligació.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

A EUPV no li paga, però ¿ja ha donat a Caritas i Creu Roja els diners del seu sueldo que va prometre?
Molt de parlar de mesures socials, però ella no les practica.

Bonic de nou ha dit...

Més clar aigua. I aigua no contaminada políticament volem al nostre Ajuntament.

EUPV Tavernes ha dit...

Hi ha una mala interpretació: Els 10.000€ que li reclamem no son per a EUPV, ha de justificar en que els ha gastat d'acord amb l'article 75.3 de la LRL o tornaor-los a les arques municipals

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho hem corregit. Confiem ara estiga correcta la redacció.
Moltes gràcies i a la vostra disposició.

Anònim ha dit...

No m'han agradat gens les amenaces de escraches i manifestacions que l'exalcalde Eduardo Bononad li ha fet a Karina.
Espere que recapacite i no faça el que ha dit.

Ningú ha de fer això i menys un exalcalde.

Anònim ha dit...

No m'ha agradat gens que el meu vot a EUPV es gaste en contra dels meus interessos i del meu partit.
Faré el que crega convenient, sense usar la violència, perquè el meu vot aprofite per allò que el vaig emetre i no va ser perquè una transfuga vote i actue en contra de la decissió presa en assemblea.

Ningú ha de fer això i menys una regidora en actiu.