L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 11 de juliol del 2013

La pluja no va impedir l'actuació de Miquel Gil i Pep Gimeno"Botifarra" al porrat del Clot de la Font. Sobre les 500 persones gaudiren d'una gran nit de música valenciana tradicional

Vista general del porrat durant l'actuació musical
Ahir, dins dels actes del porrat del Clot de la Font va tindre lloc la primer actuació del  “XXIé Festival Sete Sois Sete Luas”, del qual Tavernes és una de les seus.  Vora 500 persones van escoltar l'actuació de Miquel Gil i Pep Gimeno “Botifarra” en una actuació conjunta que ens presentava el seu espectacle "Nus", que ja vam tindre el plaer de vore dins dels actes del Festivern, i on una vegada més els dos cantants, que són del bo i millor que avui dia té la música en valencià, van fer una posada en escena on de nou la complicitat, la irònia en les cançons, i la immensa professionalitat van servir als assistents per recordar tantes i tantes històries, tantes i tantes cançons al voltant de la música tradicional valenciana. 



I sobre tot professionalitat, perquè la pluja que va fer aparició en forma de molestes gotes al llarg de l'espectacle, no van aturar l'actuació però, també cal dir-ho, no feren que cap dels assistents deixaren l'espectacle, aconseguint una simbiosi cantants-espectadors digne de lloança, com així era reconegut per ambudes parts.

Gran Miquel Gil i gran Pep Gimeno "Botifarra" i gran l'espectacle "Nus", un mitjà per recordar durant una nit màgica, com la del porrrat del Clot de la Font, les cançons que antigament cantarien els nostres avantpassats en un dia tan assenyalat per a tota la Valldigna com era el d'ahir, festa local durant molt d'anys, una de les festes grans de l'estiu a casa nostra, i que esperem tinga un "doblet" el dia 10 d'agost, quan el porrat de Sant LLorenç.


Eixa dia, 10 d'agost, tindrà lloc la segona actuació del festival a càrreg de Xavier Mo i el seu espectacle "Criatures a Sant LLorenç" preparat especialment per al festival "Sete Sóis Sete Luas"  i on  celebrarem els vint anys de trajectòria musical de Xavier, a través de la seua veu i l’acompanyament del trio clàssic de piano, violoncel i violí.

I sobre el porrat... el mateix ambient festiu de sempre i, com mana la tradició, les paradetes de torrat, torró, llepolíes i joguets per als menuts, a més dels productes valldignencs que oferien les entitats el Centre Excursionista de Tavernes i el Grup de Muntanya. 
-