L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 5 de juliol del 2013

Avui se celebra la sisena edició del Memorial David Cano

Un moment del lliurament de premis en una passada edicio
Aquest dissabte 6 de juliol, Tavernes acollirà la sisena edició de la cursa ciclista que, des de fa sis anys, commemora la figura del desaparegut ciclista valler David Cano.

Un any més arriba la cita amb el Memorial David Cano, organitzat pel Club Ciclista La Valldigna, corresponent a la challenge d’escoles de ciclisme provincial de València. La sisena edició es celebra a partir de les 17 hores, i està previst que s’allargue fins a les 19:30 hores, quan tindrà lloc el lliurament dels trofeus.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha destacat que “activitats com esta serveixen per a fomentar la pràctica esportiva i, per això, l’Ajuntament de Tavernes sempre farà costat als esportistes, monitors i entrenadors que duen a terme esta labor formativa, i des de la Regidoria d’Esports continuem treballant i fent promoció de l’esport de base i, més concretament, de l’Escola de Ciclisme La Valldigna”.

El Memorial David Cano acollirà proves gimcana, proves d’habilitat i carrera en línia en circuit tancat. Està prevista la participació de 150 ciclistes, de les següents categories: promeses (7-8 anys), principiants (9 i 10 anys), alevins (11 i 12 anys) i infantils (13 i 14 anys).

El circuit tancat de les curses comprén els carrers Metge Paco Valiente, passeig de la República de Malta, de l’Escriptor José Monleón Bennàcer, del Riu, passeig de Lepant, Na Violant d’Hongria, del Metge Narbón, avinguda de les Corts Valencianes, de Joan d’Àustria i carrer de l’Ombria.
-