L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 12 de juliol del 2013

Avui s’han firmat els primers contractes de desocupats dins del pla del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). El pla donarà treball a 119 desocupats agrícoles amb una inversió total de 160.000 euros.



L'alcalde i els regidors comenten el pla d'ocupació amb els interessats
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, acompanyat per la regidora d’Agricultura, M. Carmen Canet, el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, la regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni, i diferents tècnics de l’Ajuntament han rebut aquest mati els primers treballadors contractats dins del pla per pal·liar la desocupació eventual agrícola. 

L’ajuntament de Tavernes contractarà un total de 119 veïns que treballaran entre el 15 de juliol i el 28 de setembre gracies a la subvenció del Ministeri, que aporta 144.000 euros del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), per a pal·liar la desocupació agrícola eventual mentre l’ajuntament per la seu apart n’aporta 16.000 en concepte de reconeixement mèdic, quitança, i material i equipament per tal d’arribar als 160.000 euros que destinarà la nostra ciutat. 

Els primers treballadors contractats per l’Ajuntament de Tavernes inicien el dilluns, 15 de juliol, la primera de les 4 obres previstes dins del pla, la neteja del riu Vaca i barrancs de Malet i Massalari, que durarà fins el 14 d’agost. 

La segona actuació serà la neteja del llac de la Goleta i els ullals, entre el 29 de juliol i el 28 d’agost; la tercera seran actuacions en camins i àrees i zones recreatives, i es realitzarà entre el 19 d’agost i el 18 de setembre i finalment, la quarta actuació comprendrà la neteja del límit urbà, el mur i canal de defensa, a realitzar entre el 29 d’agost i el 28 de setembre.
-