L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 25 de juliol del 2013

ARTICLE D'OPINIÓ: Sentències judicials a Tavernes


El poble de Tavernes de la Valldigna està essent d'un temps cap ací, un poble massa conegut a nivell judicial i les distintes sentències judicials han propiciat que el nostre poble se situe al punt de mira de l'actualitat política de la comarca Safor-Valldigna.

El grup Compromís-Bloc de Tavernes de la Valldigna mostra la seua satisfacció davant les últimes sentències judicials, on s'ha donat la raó al govern de Tavernes (Compromís-Bloc i PSPV) en la no repetició del plenari de celebració de la moció de censura per part de l'oposició i una regidora trànsfuga, perquè segons sentència judicial del jutjat nº 4 de Sueca, l'exregidora d'EU està més que ben expulsada d'aquest partit, i per tant la impossibilitat per dur endavant aquestes accions.

 
Per a Compromís-Bloc, aquestes resolucions posen en tela de juí la poca professionalitat d'aquella persona que pel seu lloc de treball hauria d'assessorar legalment a l'equip de govern, i no ha estat així, sinó tot el contrari, s'ha fixat més en les formalitats que en el contingut i en l'esperit de la llei, per dur endavant una moció de censura, tal i com desitjava l'oposició.

El col·lectiu de Compromís-Bloc de Tavernes de la Valldigna no entén la voluntat partidista d'aquest treballador en ajudar injustament a l'oposició i al transfuguisme de Tavernes, amb la celebració d'una moció de censura que se sabia carent de fonament democràtic i jurídic.

Compromís-Bloc de Tavernes de la Valldigna vol agrair les mostres de suport rebudes per part de la ciutadania i vol transmetre un missatge de tranquil·litat a la seua ciutadania, perquè a pesar dels entrebancs de l'oposició i al fet de posar contínuament pals a les rodes en el dia a dia del govern de Tavernes (Compromís-Bloc i PSPV), aquest govern no cedirà ni a les amenaces ni al xantatge de l'oposició i del transfuguisme, que amb les mesures que estan prenent i pretenen seguir prenent, només que eixirà perdent el poble de Tavernes.

Compromís-Bloc treballarà per a tots els ciutadans de Tavernes, indistintament de la seua opció política, a diferència de com s'havia fet fins ara; i tot i tindre una oposició destructiva, on només prima desprestigiar la tasca de l'equip de govern i paralitzar la nostra localitat, Compromís-Bloc treballarà durament pel seu poble i per tot el seu veïnat.

Compromís-Bloc recrimina a l'oposició la seua falta de diàleg, no saben dialogar ni els interessa buscar cap consens, només que paralitzar el funcionament de l'ajuntament per poder fer oposició destructiva, caldrà recordar-los que amb aquesta actitud només que perjudicaran a la ciutadania i al poble en general, que és qui està eixint perdent en aquesta situació.


           Perfecto Benavent
           Secretari Local Compromís-Bloc
-
                                                                                                                                  

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si, però hem de seguir aguantant el boicot del Secretari? A quina instància cap apelar per que la "impericia" d'este personatge no ens arrosegue més?

Anònim ha dit...

Si tan clar ho te Perfecto que porte al secretari als jutjats.

Anònim ha dit...

Ho té clar Perfecto (supose) i ho tenen clar tots els que tenen una minima idea de dret, fins els estudiants de primer curs.
També tots tenim clar que la llei és interpretable i eixe és el badall que té d'excusa: jo vaig interpretar que.... perquè una de les missions dels secretaris és eixa, interpretar com els jutges, per això perquè interprete se li demanen informes, i sempre pot dir que era la seua interpretació.

La veritat la sabra ell i la seua consciència. Ara, no he parlat en cap persona de dret que haja defensat la interpretació que fa en la moció.

I això l'informe que va llegir la señora Canet, ho deixa tremendament clar que la interpretació era molt sui generis (ho deia en altres paraules).

Anònim ha dit...

Crec que hi ha un recurs posat,(dic jo que voran l'assumpte magistrats i fiscals) i crec que hi ha prou gent amb gran formació jurídica coneixedora de la moció amb trànsfuga. Hi han partits polítics que aspiren a governar les terres valencianes i fins i tot l'estat espanyol. El mateix equip de govern a l'ajuntament de Tavernes. Alguna cosa bona ha de eixir de tot això. Algú menejarà fitxa