L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 12 de juliol del 2013

Més de 400 persones, entre adults i xiquets, participen en els cursos de natació de la piscina municipal de Tavernes



Les activitats de natació i aquagim de la piscina municipal es van iniciar la setmana passada amb un gran èxit de participació, de tal manera que les places estan pràcticament cobertes.

El primer dels cursets ja s’ha iniciat amb una participació de 112 xiquets i 30 adults. La data prevista de finalització d’aquesta primera activitat és el 19 de juliol. Cal indicar que la durada de cadascun dels cursets, natació i aquagim, és de 15 dies. Els participants en el primer curs d’aquagim són 60 persones.

El segon curs començarà el dia 22 de juliol i acabarà el 9 d’agost, mentre el tercer s’anuncia entre el 12 i el 30 d’agost. Les places del segon curs ja estan pràcticament completades i per al tercer en queden molt poques disponibles.

De moment cal assenyalar que són 345 xiquets i 80 els adults que hi participen en els tres cursos organitzats per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes.

L’horari de la piscina municipal, en els mesos de juliol i agost, és de dilluns a dissabte, pel matí de 12 a 14 hores i per la vesprada de 15 a 19 hores. El diumenge només funciona de matí, entre les 11 i les 14 hores.
-