L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 5 de juliol del 2013

Avui dissabte se celebra la tercera edició de les bandetes


La tercera Trobada de Bandes reuneix a la banda juvenil Centre Artístic Musical de Bétera, Banda Infantil de la Societat Musical Santa Cecília d’Alcàsser i Banda de l’Escola Elemental Eduardo Arnau de Tavernes de la Valldigna.

Les activitats s’iniciaran a les 10 hores del matí amb l’arribada i recepció de les bandes participants en l’avinguda de la Marina. Tot seguit se celebrarà un cercavila per la platja de Tavernes en direcció a la zona de la Goleta.

A les 12 hores, visitaran el Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna, a Simat. Després de la visita, els xiquets participants podran gaudir de diverses activitats lúdiques i gastronòmiques.

A les 20 hores, els jóvens músics es concentraran en la platja per a preparar la cercavila que, des de l’avinguda de la Marina, els durà a les instal·lacions del cine terrassa Olimpo, on a les 21 hores s’iniciarà el concert. La Banda Juvenil Centre Artístic Musical de Bétera, sota la direcció d’Alfonso Bautista Piquer, interpretarà les obres Excalibur, Coliseum i Raider march.

La Banda Infantil de la Societat Musical Santa Cecília d’Alcàsser, sota la direcció de Mari Carmen Martínez, interpretarà les obres Bravo por la música, Tell me, Forrest Gump i Yankee. Finalment, la Banda de l’Escola Elemental Eduardo Arnau de Tavernes de la Valldigna, sota la direcció de Juan Francisco Torres Franco, interpretarà les obres Pirates of the Caribean, Highlights from Harry Potter, My heart will go on, Baby elephant walk i Tequila.