L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 25 de juliol del 2013

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, acompanyat de la fallera major Raquel Mafé, ha inaugurat aquesta vesprada la XIX edició de la Fira de Sant Jaume – Mostra de productes valencians.



La fira minuts abans de la inauguració
Un minut de silencia en memòria de les víctimes del tren
L'alcalde i la fallera major tallen la cinta
L’acte començava amb un minut de silenci en memòria de les víctimes de l’accident de tren ocorregut ahir a Santiago de Compostela, que ha estat acompanyat pels sons de “La Moixaranga” interpretada per la dolçaina i el tabalet que ha acompanyat a la corporació durant tot el recorregut.


Després del tall protocol·lari de la cinta, efectuat per l’alcalde Jordi Joan i la fallera major, Raquel Mafé, la comitiva que formava la corporació i representants de les associacions i entitats de la ciutat han fet el recorregut per la fira.

Les autoritats local amb AVA i l'Associació de Comerciants
L’alcalde i la corporació s’han detingut en els estants i han comentat  amb els expositors característiques i detalls sobre els productes que s’hi exposen i venen al públic. En l’estant del Grup de Muntanya, el cantant Vicent Savall ha oferit una cançó en record de tots els grans autors valencians que ell ha musicat.

Vicent Savall interpreta una cançó dedicada als clàssics
 La fira acull estats informatius del mateix Ajuntament, la Diputació de València, AVA, l’Associació de Comerciants de Tavernes, el Grup de Muntanya així com la II Fira del Llibre d’Ocasió de Càritas, junta a expositors que oferien al venta productes valencians i de la Valldigna, i també alguna mostra selecta de la gastronomia, destacant per la bona acollida que tenien entre els visitants els de bunyols i xocolate artesà, els olis de denominació d’origen, els  embotits de Requena i formatge, sobre tot.

Estand de Càrites
 La fira estarà oberta fins el pròxim diumenge en horari de vesprada-nit i els visitants poden comprar els productes que s’hi exposen.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

La meua pregunta és: Per què la senyoreta Karina Vercher no anava a cap acte quan estava al Govern i ara està fins en la sopa?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Eixa és fácil: ara està integrada en el partit dels peperos, i té que cumplir com la resta. Fer de titella, anar on li diga Manolo i a callar. És la llei de la dreta, i ho acepta perquè sempre ha sigut una fatxa.

Anònim ha dit...

I la meua seria: Per què no mostra el seu xiquet Karina des de que està amb els peperos? Abans, el portava als plenaris, comissions i altres actes. Li ho ha prohibit Manolo? Tipic de la dreta pura i dura, representada en Manolo.

Anònim ha dit...

I jo em pregunte, com no te vergonya d'anar pel poble? Ara entenc tants agents de policia rondant! Han de vetllar per la seguretat de Karina. Algú va vore-la saludar a algú o xarrar amb algú que no foren els PP-regidors?

Anònim ha dit...

Estarà fent campanya per al 2015?