L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 8 de novembre del 2019

Llàcer exigeix al PP rigor en parlar de la gespa del camp de futbol, perquè no pot donar lliçons en eixe tema.


El regidor d’Esports, Josep Llácer, de Compromís ha respost al PP que “o no saben del que parlen o volen fer imbècil a la gent, i es pensen que els poden enganyar ben fàcilment”. El regidor ha demanat als populars “més rigor, perquè en el tema de la gespa del Camp de Futbol,  poques lliçons poden donar”. 

Josep Llácer ha recordat al PP, el govern del qual va instal·lar la gespa en el 2006, que la contractació va comptar amb un informe desfavorable de la intervenció, i es va efectuar mitjançant un “Leasing” de lloguer amb opció de compra a l’empresa “Poligras Ibérica” per valor de 573.571 euros, més del doble del 280.000 euros que ha pressupostat Compromís

El regidor de Compromís ha remarcat que realment es va firmar “un préstec encobert per evitar augmentar l'endeutament que en eixe moment ja ofegava el pressupost municipal”. El regidor, que és el  responsable de l’àrea esportiva, es pregunta:  “Com s’atreveixen ara a dir que Compromís està fent malament les coses?”

 
Llacer ha rebatut punt per punt les manifestacions del PP, i els recorda que la gespa del camp de futbol no es podia canviar amb el superàvit del 2017. I no podia ser perquè en eixe any no s’havia fet efectiva l'opció de compra contemplada  en “l'empastrà de contracte fet pel PP”. L'opció de compra s'havia d'exercir en abril del 2018 i així va ser.

Tampoc era possible en el superàvit del pressupost del 2018, liquidat en març de 2019 perquè la llei no permetia dedicar superàvits a inversions, era obligatori destinar-lo a amortitzar préstecs.

I com és lògic, tampoc es poden incloure els 280.000 euros dins del superàvit del 2019, perquè ni el pressupost està acabat, ni està aprovada la seua liquidació. “¿Com es pot destinar el possible superàvit del pressupost d'un any que encara no s'ha acabat? es pregunta el regidor.

El regidor ha recuperat en el seu perfil de facebook el vídeo que nosaltres vam publicar on hi ha la intervenció de l’anterior alcalde Jordi Joan i s’aprovava exercir l'opció de compra. No té malbaratament. Ben explicar, per conéixer l'empastrà de la instal·lació de la gespa.