L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 5 de febrer del 2019

PLENARI FEBRER 2019: Emili Enguix pren possessió com a regidor del grup de Compromís



Vicent Emili Enguix i Gimeno, de Compromís, és el nou regidor de l'Ajuntament de Tavernes i va prendre possessió del càrrec en el plenari d'anit. Substitueix a Javier Escrihuela que va renunciar a l'acta de regidor en el plenari de desembre per motius personals, encara que quedarà com a representant de Compromís en el Consell Agrari local. 
 
Emili Enguix va prometre, com a ciutadà partidari d'una república per aquest país i per imperatiu legal, complir les obligacions del càrrec de regidor, amb lleialtat al rei i guardar i fer guardar la Constitució i l'estatut d'autonomia valencià com a normes fonamentals del nostre ordenament jurídic.

Grup municipal de Compromís

Emili Enguix és nascut a Tavernes, te 58 anys i és pare d’un fill i una filla. Titulat tècnic superior en informàtica treballa des de fa 36 anys com com agent de Serveis Auxiliars a l’aeroport de València, on és també responsable sindical del sector aeri.
 
El nou regidor de Compromís és una persona molt arrelada a Tavernes, i és fill d'una família vallera de forners per part paterna i de llaurador per la materna.