L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 18 de juliol del 2018

El Patronat de Turisme en col·laboració amb la regidoria de Turisme projectarà dues pel·lícules a l’arena de la platja.




"Cine a les platges" proposa dos films aptes per a tota la família. S'inicia avui dimecres amb "Bebé Jefazo" .

La platja de Tavernes gaudirà d'una nova edició del programa estival "Cine a les platges", organitzat pel Patronat de Turisme de València en col·laboració amb la regidoria de Turisme, i que projectarà a l’aire lliure dues dos pel·lícules d’animació durant els mesos de juliol i agost.

La platja de Tavernes continua un any més apostant per aquesta iniciativa turística, dirigida a tots els públics i totalment gratuïta, que es realitza a diverses localitats del litoral valencià. L’experiència cinematogràfica a l’aire lliure es podrà gaudir gràcies a una pantalla inflable de 90 metres quadrats sobre l’arena de la platja.


La regidora de Turisme, Pilar Ausina, considera que aquesta " és una molt bona iniciativa que ens ajuda a dinamitzar l’oferta turística de la platja amb una proposta d’oci familiar que a més posa en valor la platja com a escenari únic”. La regidora ha informat que “tenim per davant dues dates de cinema a la platja que, a més, venen acompanyades d’altres activitat per als més menuts”.

La primera projecció és avui dimecres, dia 18, amb "Bebé jefazo" un títol d’animació d’estrena recent (2017) i apte per a tota la família. L'argument és: l'arribada d'un germanet trenca els esquemes de la vida idíl·lica de Tim, fill únic de 7 anys i que es l'ullet dels pares. El seu germà és un bebé peculiar: du tratge i corbata i un maletí d'executiu. Tim sospita, fins que descobreix que, fins i tot, pot parlar.


El 28 d’agost serà el torn de la projecció de Capitán calzoncillos: su primer peliculón, un títol també d’animació i apte per a totes les edats, estrenada igualment l’any passat.


Com a novetats per enguany tenim els tallers infantils i activitats d’animació per als més menuts. A més, s’habilitarà un punt mòbil d’informació turística per a promocionar les experiències turístiques que ofereix el municipi durant tot l’any, i també la resta del territori valencià. 




Els assistents poden portar cadira o tovallola per a asseure’s en l’arena i veure la pel·lícula. Les dos projeccions començaran a les 22.00 hores, i tindran lloc en la zona de l’accés del Camí de la Mar, coneguda com a Puerta del Sol.