L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.157
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 15.498

diumenge, 12 de març del 2017

PLENARI MARÇ 2017: La regidora d’Educació, Bea Ferreres, explica al PP que és un concert educatiu



Una moció presentada en el plenari pel PP demanava la renovació i manteniment de concerts educatius de batxillerat i formació professional. La regidora d'Educació, Bea Ferreres, els va recordar que eixa competència no és de l’Ajuntament sinó de la Conselleria fent al·lusió al fet  que, en eixe mateix plenari, ells s’havien queixat en un punt abans per una moció d’EU dient que no era competència de l’Ajuntament, i tanmateix ara en presentava una de iguals característiques.

La regidora d’Educació va recordar-los que la moció no tenia massa sentit a Tavernes on cap dels dos centres que ells havien nomenat en l’explicació de la moció per justificar-la, el Sant Josep Patronat i Sant Josep HHDDCC, tenien concert en batxillerat o formació professional. 

I és una cosa que pensem nosaltres devem remarcar ací davant algunes veus malintencionades que han volgut fer creure als pares que els dos centres religiosos de Tavernes poden perdre els concerts de Batxiller i FP, quan això és impossible perquè  no ho imparteixen ni tampoc tenen eixe concert. 

La regidora d’Educació va  tirar mà de pedagogia per explicar al PP  què és un concert educatiu, quins objectius té, quan es pot renovar i sobre tot, posar èmfasi en que estem parlant de diners públics i no es poden renovar centres privats de manera general, sinó segons les necessitats educatives de zones, barriades o localitats. 

Aquesta és la intervenció i les explicacions de la regidora d'Educació. Clares i precises.

 




1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina manera de fer riure el PP.