L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.665
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.189

diumenge, 12 de març de 2017

Per un llenguatge no sexista a les falles 2017


El grup "Treballant per la igualtat" on participen membres de les 14 poblacions que formen el districte judicial de Sueca han preparat una campanya a favor del llenguatge inclusiu i no sexista a les falles 2017. En el cas de Tavernes, la regidoria implicada és Serveis Socials i Polítiques d'Igualtat que dirigeix Noe Alberola.

Els 14 municipis uneixen els seus esforços per la igualtat i demanen la col·laboració de tots els ciutadans perquè aquestes falles siguen una demostració d'igualtat entre gèneres.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tindrien que fer una campanya de civisme a vore si es respeten les fronteres de les cases i el mobiliari del poble.

Anònim ha dit...

ara mare .. deixeu des de les falles valleres i des de la hipocreia fallera de trata a la dona com un ninto ! proru farses! prou!

Anònim ha dit...

Llenguatge "no sexista"