L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 26 de desembre del 2016

FESTIVERN 2016-17: Avui s'ha iniciat el muntatge de l'envelat.


 El muntatge de l’envelat del Festivern 2016-17 s'ha iniciat el dia d'avui després que aquest matí han arribat els camions de gran tonatge que en transportaven les peces. Aquest mateix matí s'iniciava el muntatge, talment com un gegantí mecano, tasca que continuava aquesta vesprada i que, si no hi ha cap contratemps, conclourà demà.
 
Aquesta mateixa vesprada ja es començava a veure la part de l'estructura metàl·lica on s'instal·la habitualment l'escenari, a l'est. Una vegada estiga conclosa tota l'estructura, al damunt se situarà la tela de lona, impermeable i plastificada, que tancarà el recinte per la part superior.
 
 

L'envelat té unes dimensions semblants a les d'altres anys, segons ens han dit els muntadors, només que és un poc més ampla que la de l'any passat i els pals de suport exteriors són de  4 metres d'alçada amb la mateixa alçada central. Recordem que l'any passat les dimensions eren uns 74 metres de llargada per 36 metres d'amplada, i una alçada de poc més de 12 metres en el centre.
 
 
Ampliació de zona d'acampada
 
També cal remarcar que l'Ajuntament de Tavernes des de fa dies està preparant la d'acampada per als festiverners que s'espera comencen a arribar el dia 28. Enguany s'han habilitat 30 fanecades més de superfície en la zona de Marjaletes, i no es preveu acudir al polígon del Pla. El tindre tots els campistes més o menys agrupat en una ampla zona permet millorar els serveis i la seguretat per a tots els assistents.
 

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Pense que la gent major encara té més ganes que vinga este espectacle. Els agrada veure els Festivalers passegant-se pel poble i disfrutant dels esperats dies. Bon any a totes i tots!!!!

Anònim ha dit...

I que nos cuesta al pueblo todo el trabajo que se ha hecho para el festivern

La Cotorra de la Vall ha dit...

-I quins beneficis quan a propaganda, promoció de Tavernes a nivell estatal? Això si haguérem de pagat en campanya publicitaria en mitjans de comunicació que val? (ací mateix vam publicar fa uns dies un article traduït de eldiario.es, un dels mitjans digitals més llegits a Espanya. Què val això?

- Hi ha beneficis per al menut comerç i hostaleria(sí el gran comerç també en té, ja ho sabem) per citar els més habituals, sense oblidar lloguers de pisos aquests dies per gent que ve a passar aci el Cap d'Any

- I quant val tindre un poble alegre, animat, ple de vida durant les festes del Nadal?

- Quan val i què costa la tranquil·litat de centenars de famílies de Tavernes que saben que tenen els fills en casa i no va a agafar cotxes ni estar sotmesos al perill de la carretera? ¿Som conscients que en cinc anys que porta el Festivern no hi ha hagut cap accident de circulació greu a Tavernes?

Una cosa li hem de dir: hi ha més de deu ciutats més grans que Tavernes que tots els anys pregunten si el Festivern continua al nostre poble, perquè si la resposta és que no, que vaja a la seua localitat.

Anònim ha dit...

Tiene toda la razón pero podrian decir que nos cuesta al pueblo?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres ací hem publicat, que recordem, açò:

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2013/01/plenari-de-gener-lalcalde-jordi-joan.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/01/el-festivern-2013-segons-els-calculs-de.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2015/01/lajuntament-de-tavernes-don-coneixer-el.html

Ara voldríem conéixer el seu càlcul sobre quin és el valor del benefici de les coses que li hem contestat en el seu primer comentari. Solament com a curiositat.

Per exemple, que val en diners 5 anys seguits sense accidents mortals en joves del poble? O que valen els centenars d'articles sobre el Festivern que es publiquen en mitjans escrits i digitals parlant de Tavernes? Quin és l'impacte que té en l'economia local tot el Festivern? Recordem que l'any 2013 amb dos o tres millars menys d'assistents que els que van vindre el 2015 es va calcular vora 500.000 euros?

Quina valoració en euros a favor del poble en fa vosté? Només com a curiositat

Anònim ha dit...

No se valorar eso pero quisiera saber que nos cuesta el Festivern.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Quan es faça públic, ho publicarem. De tota manera, sempre pot fer una petició mitjançant instancia per registre oficial a l'Ajuntament