L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 17 de desembre del 2016

ACTUALITZADA: L'Ajuntament reforça la mota per evitar intrussió marina a la Goleta

Mota en "Mel de Romer". Observeu com la mota quasi ha desaparegut per l'embat de la mar.
 
L'Ajuntament de Tavernes ha procedit al llarg d'aquesta vesprada a preparar una gran càrrega d'arena amb l'objectiu de reforçar un punt de la mota de la Goleta, en concret el de la placeta del costat de "Mel de Romer" donat que els embats de la mar han deixat la mota només amb un parell de metres d'amplada  i hi ha perill que acabe de desfer-la i per allí passe a la urbanització. 



El treball ha necessitat de camions per al transport d'arena i després ha continuat amb maquinària pesant per dipositar-la i augmentar el volum de la duna. Els treballs continuaven encara. 

És per ara l'única incidència negativa del temporal quan a la situació de la costa i del riu. Els dispositius municipals, segons hem pogut conéixer, estant preparats, i en el cas de les poblacions veïnes hem sabut que s'ha hagut de tallar el camí que va per dins de les terres en la zona de l'ecoparc de Simat, perquè el camí en travessar el riu va molt fondo i  representa un perill.

La Vaca a Simat fa unes hores
En el cas de Tavernes les tanques estan preparades per tallar el camí de l'assut ja que s'espera una crescuda del nivell del riu per l'aport d'aigua de la Vaca de Simat, també estan preparades en el cas del pont del Vadell i encara que habitualment no presenta cap problema, cal dir que la font de Bolomor porta també bastant aigua.