L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 17 de desembre del 2016

L'Ajuntament amplia l'horari per examens de la Biblioteca Municipal

La Biblioteca Municipal amplia i estableix un nou horari a partir del dia 27 i amb durada fins la finalització dels exàmens, és a dir el pròxim 27 de gener

El nou horari de disposició per als estudiants abraça de dilluns a diumenge en horari de 9 a 13:30 i de 15:30 a 21 hores, mentre els diumenges serà de 9 a 14 hores. El dijous dia 5 de gener i vespra de Reis l’horari serà de 9 a 14 hores. Cal tindre en compte que els dies festius d'aquests Nadal i Reis la biblioteca tancarà les portes.
 
L’Ajuntament de Tavernes, com cada any, conscient que amb l’arribada dels exàmens l’espai de la biblioteca és més utilitzat pels estudiants, ha ampliat l’horari per a facilitar-los l’estudi en un espai adequat.
  
La regidora de Cultura, Encar Mifsud, ha assenyalat que “continuem treballant per oferir un horari extraordinari, obrint la biblioteca durant tota la setmana i, així, poder  donar un servei més ampli als estudiants del nostre municipi que inicien el període d’exàmens”.

A més, els xiquets de 0 a 6 anys tindran l’aula d’iniciació a la lectura oberta de dilluns a divendres en un horari especial de Nadal, de 10 a 13:30 i de 15:30 a 19 hores. Els menors podran utilitzar este espai sempre que estiguen acompanyats d’un adult.