L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 21 de desembre del 2016

Cáritas i Creu Roja encenten la V Campanya de les 300 Caixes Solidàries



 Ja fa cinc anys, i de la mà de Raül Gil , que Creu Roja i Càritas Interparroquial de Tavernes encetàrem aquest projecte solidari de recaptar aliments per a les 300 famílies més necessitades de la nostra població..... eren anys difícils i complicats ja que ens trobàvem en el punt més àlgid de la crisi . 
 
 Ara pareix que la situació greu vaja amainant però, encara són prou les famílies amb moltes dificultats econòmiques i a les portes del llindar de la pobresa extrema. Aquest motiu i la resposta sempre solidària dels veïns de Tavernes és el que un any més interpel·lem a la participació en aquesta campanya. 
 
 No podem permetre que veïns nostres continuen sofrint la mancança de dignitat que una societat com la nostra es fa viure, hem de conscienciar i conscienciar-nos de que sols junts i com habitants d’una mateixa família podem canviar aquest món.
 
 Us animem a participar en aquesta campanya, des de Creu Roja i Cáritas anem a aconseguir, un anys més, omplir de productes variats aquestes caixes solidàries que distribuirem com a regal de reis a les famílies més vulnerables de Tavernes. 
 
 Si voleu participar-hi podeu passar pels locals de la Creu Roja. A més estarem presents en diversos esdeveniments esportius organitzats durant aquestes festes de Nadal, també arreplegarem productes en establiments i supermercats.
 
 Així el proper divendres 23 estarem per la vesprada i a boqueta nit a la carretera ( a la vorera de Mercadona ) .
 
Moltes gràcies a tots i Bon Nadal 
 
Nota remesa per Cáritas Interparroquial