L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.219

PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 13.865

dimecres, 28 de desembre de 2016

L’Ajuntament de Tavernes instal·la l’envelat per a la Nit de Cap d’Any


L’Ajuntament de Tavernes ha començat avui la instal·lació de l’envelat en la Plaça Major per a celebrar la Nit de Cap d’Any amb una discomòbil, que donarà inici al nou any.

L’any passat, per primera vegada, es va muntar un envelat per a festejar les campanades, que va tindre molt bona acollida per part dels veïns de Tavernes.

“Enguany hem llogat un envelat més gran i, així, els veïns i veïnes de Tavernes tenen l’oportunitat de començar el nou any amb una bona festa en una gran carpa per gaudir millor de la nit”, ha assenyalat la regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud. “A més, des de l’Ajuntament agraïm la implicació dels bars i restaurants de la plaça Major per fer possible esta celebració”.

Així tots aquells que vulguen acomiadar el 2016 i donar la benvinguda a l’any 2017 podran acudir a la festa que s’ha organitzat, on a més es  prepararà una gran xocolatada per part d’alguns establiments de restauració. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'any passat va anar molt be.