L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 31 de desembre del 2016

Els televisors es rebaixen amb l’any nou



O una de dos, o hi ha una rebaixa generalitzada en els preus de la televisió o les estrenes enguany han estat però que molt bones i a tots els ha entrat el desig de canviar de televisió. No s’explica d’altra manera el vore televisors i més televisors abandonats en les voreres o enmig del carrer. Si fa uns dies era en ple Passeig del País Valencià, ara la nova tramesa és prop, al Carrer Nou.

Una pràctica aquesta de deixar enmig del carrer allò que ens sobre que, no cal que ho tornem a repetir, demostra el poc sentit cívic d’alguns conciutadans. Que tenim el Festivern  ¿què en pensaran els milers de visitants que tenim aquests dies quan vegen aquestes pràctiques nostres? ¿Quin exemple donem a la joventut?

Sembla ser que hi ha qui no vol assabentar-se: L’ajuntament disposa de l’arreplegada de trastos i gratuïta a més i a domicili. Només cal telefonar a la Policia Local per saber el dia i hora que passen pels domicilis. I si la cosa apura, i no poden esperar uns dies, hi ha un servei permanent, diari, gratuït a l’Ecoparc.  Sí, ho sabem. A l’Ecoparc s’ha d’anar amb cotxe a dur les nostres deixalles i trastos però... tant costa? Tan complicat és? 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La culpa de l'empresa de neteja!! Tots els treballadors netejant per la zona del festival.

Anònim ha dit...

No tenen mirament

Anònim ha dit...

Eixa tasca d'arreplegar els trastos vells que quatre guarros deixen a la porta de sa casa no és responsabilitat ni faena de l'empresa de neteja. Ganes de posar en mal lloc als treballadors sense trellat ni motiu.

Anònim ha dit...

He vist un matalàs també. Ho fan a posta. Per fer mal.

Anònim ha dit...

quina culpa tenen els trebailladors de la gent irresponsable que no mira res i no respecta els dies per a poder traure els trastos vells. No ara si no tot el any.
Un deu per els trebailladors per la faena que fan ara, en falles, en festes etc. etc.