L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 30 de desembre del 2016

FESTIVERN 2016-17: Tavernes i el Festivern és la festa del Cap d'Any

 

És el Festivern, el festival del Cap d’Any, el de les comarques centrals del País Valencià de les quals la Valldigna en forma part. I du cinc any de celebració seguida a Tavernes, enguany és la sisena, i no podem tampoc oblidar l’any que va aterrar a Benifairó. O siga que, seran set els anys que la Valldigna ha estat seu del Festivern dels dotze que du en el seu caminar. 
 
Enguany, i ja ho hem dit, hi ha record de participació de bandes i grups en un cartell que compta amb trenta-cinc formacions musicals que fins a la nit de Cap d’Any. Los Chikos del Maíz, La Raíz, Auxili, Train To Roots, Pirats Sound Sistema, Ítaca, New York Ska-Jazz Ensemble i Talco compartiran escenari amb Mafalda, PlanB, Dr. Prats, Buhos, Ebri Knight, Mellow Mood i Tremenda Jauria, entre més grups.
 
I no s’ha d’oblidar les activitats culturals i esportives com ara concurs de paelles, de campionats de futbet, raspall i bàsquet, l’entrada anunciada de moros i cristians, amb les quals l’ambient festiu del propi Festivern i de Tavernes augmenta molts graus.
 
 
Anit, jornada prèvia gratuïta

Ahir vam tindre la jornada prèvia, d’escalfament de motors, d’entrada gratuïta amb una selecció de grups com els vallers de la Fístula Valkànica, Herba Negra, Sva-ters, Meteor, Skatuttipresto i Kontaminació acústica. 
 
Del concert d’anit són les fotos que us oferim i on es pot apreciar ja el bon ambient i com de ple estava l’envelat, quan no era el dia 30 ni el 31 de Cap d’Any. 
 
 
 
Jornada d'avui, dia 30
 
La jornada d’avui, 30 de desembre, barreja joves apostes i pesos pesants del panorama musical actual com és La Raíz, la banda de Gandia que farà trontollar els fonaments de l'envetllat del Festivern, en companyia de Buhos, Ebri Knight, Mellow Mood, Tremenda Jauria, The Dance Crashers, Animal, Inèrcia, Voltor, Tesa, Atzembla i Escala i Corda Dj.
 
Jornada de demà, dia 31 
 
I demà dissabte, dia 31, és el dia gran del Festivern amb “Los Chikos del Maiz” oferint el darrer concert a l’envelat del Festivern. S’espera que siga el concert més potent i emotiu de la seva carrera, i també serà l'última ocasió per a gaudir en directe de les lletres políticament incorrectes de la formació valenciana. La referencial banda de hip-hop combatiu tancarà una etapa a Tavernes seguint el camí que traçaren en 2013 i 2015 Obrint Pas i la Gossa Sorda, respectivament, que s’acomiadaren ací dels escenaris.
 
Al mateix escenari Auxili, Pirats Sound Sistema, els italians Train To Roots i Talco desplegaran les seves lletres carregades del millor reggae. Cinc grups que, juntament amb la New York Ska-Jazz, Mafalda, PlanB, Ítaca Band, Dr. Prats, Atupa i la Trocamba Matanusca, formen part d’una oferta immillorable per a gaudir de la darrera nit de l’any. 
 
I no us oblideu pel mati de l’entradeta de Moros i Cristians durant el tradicional vermut musical a la Plaça Major sobre migdia, seguit del tradicional concurs de paelles, en el mateix emplaçament.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La millor festa de cap d'any