L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 29 de desembre del 2016

Clara Andrés va presentar ahir "Entrelínies"





La cantautora d’Oliva Clara Andrés ens va presentar anit el seu darrer treball “Entrelínies”, un disc que ix al carrer gràcies al micromecenatge de Verkami amb nou cançons que narren una història continua amb la veu càlida i harmoniosa de la saforenca, i que està rebent elogis de la crítica i del públic.


La història comença amb “Sense trofeu” que aposta per la intimitat i la calma que caracteritza Clara Andrés, per continuar amb el joc de ritmes i sons que protagonitzen els acompanyants habituals: German Ycobalzeta (guitarres), Xarli Oliver (percussions) i Aleix Forts (contrabaix), encara que també cal sumar a la mateixa Clara Andrés a la guitarra o al metalòfon, en la interpretació de peces com “Una manera d’estar”, “Banalitzant”, “M’has vingut” o  “Sense conflicte”.


El nou treball presentat a la Casa de la Cultura ofereix dos poemes musicats, “Sense trofeu” de l’Enric Cassases i “Vaig embarcar” de Maria Mercè Marçal.

La presència de Clara Andrés estava prevista per al dia de Sant Llorenç, dins del porrat tradicional, però el mal oratge va aconsellar suspendre l’actuació i traslladar-la ahir a la Casa de la Cultura.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No va ser bona idea solapar amb la cursa Sab Silvestre

Anònim ha dit...

Hola bon dia. No se si es el lloc adequat pero m'agradaria que informareu als veis sobre els següent tema.
L'any passat en acabar els concerts de la carpa del festivern, començava per la zona de marjaletes una disco mobil/rave que s'allargava fins les 8 del matí, amb un ritme de musica que pense que res a veure te amb el festivern; ja que era techno o hard core(i dic en acabar, perque la musica de la carpa no es sentia, i q es sent quan es posa esta discomobil en marxa). Anit, que no hi havia cap acte en cartell a la carpa, va sonar la mateixa musica, a la mateixa zona fins les 4 de la matinada. M'agradaria saber si es un acte autoritzat per l'ajuntament o per la mateixa organitzacio de l'esdeveniment. Gracies per la informacio i bon any cotorra.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Igualment et desitgem Bon Any.
Malauradament no podem dir-te res, desconeixem el tema. Ara no pensem que siga un acte dins del Festivern, quan aquest té les primeres actuacions i gratuïtes aquesta nit. I discomòbil no hi ha cap prevista en la programació del Festivern.

Anònim ha dit...

Vaja per davant que a mi el festivern no em molesta, els meus fills tenen les entrades i s'ho passen d'allo mes be, i jo ben tranquila que estic. Pero li done la rao a l'anonim de les 9:6; jo visc al final del passeig colon i la carpa no es sent ni molesta, pero hi ha una discomobil o un cotxe en marxa a unes hores que no tenen a vore res amb el festivern per la zona de marjaletes que posa una musica que jo crec que no esta ni dins de l'organitzacio. No crec que siga un cotxe perque esta unes quantes hores en marxa.L'any passat començava ben entrada la matinada i estava fins les 6 o les 7 del mati, i torne a dir no era musica festivernera, que ausaes que la conec. A la zona d'acampada hi ha alguna zona musical habilitada? Moltes gràcies per seguir-nos informant.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Caldria que posaren en coneixement de la Policia Local el fet. No pensem siga del Festivern i es molt arriscat per la nostra banda dir si és un muntatge o quiosc que no podem descriure perquè l'hem vist de lluny, que hi ha davant el Camp del Vergeret, mirant a la mar. Igual no té res a vore, però son vostés els que millor ho poden comprovar.