L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 18 de desembre del 2016

L'Ajuntament ja acabat els treballs de reforç de la mota en la Goleta

Observeu la gran erosió de la mar en la duna

Els treballs de reforç de part de la duna de la platja de la Goleta van acabar ahir a últimes hores de la vesprada. L'Ajuntament ha pres aquesta mesura preventiva davant els forts embats de la mar, que s'havien fet notar molt en la zona de davant del llac de la Goleta, i així eviatar qualsevol possible entrada d'aigua en la urbanització.

Zona del desaigüe del llac 

Les fortes ones han causat una forta erosió en la part de duna on es troba "Mel de Romer" i amenaçaven la zona del desaigüe del llac, en la construcció coneguda com a "l'avió". 

Les fotografies en parlen ben clar de la situació i de la conveniència de prendre aquesta mesura preventiva.