L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.666
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.008

dijous, 15 de desembre del 2016

Ens espera un cap de setmana ben plujós

 
L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha anunciat que els cels tornaran a estar coberts a partir d'avui dijous però serà sobretot demà divendres a partir de la vesprada i dissabte i diumenge quan es registraren precipitacions que remetran a partir de dilluns. 
 
S'anuncia igualment que en alguns llocs les pluges seran torrencials a causa d'una borrasca situada en el nord d'Àfrica que uneix la seua acció a un potent anticicló localitzat entre les illes britàniques i Europa. Aqueixa situació dara lloc a un nou temporal de forts i persistents pluges en el Mediterrani, segons Aemet. 
 
 I com sempre amb major afecció el sud del País Valencià i la nostra zona, on s'anuncien pluges que poden ser entre 100 i 150 litres per metre quadrat.
 
 El període de pluges comença avui amb un augment dels núvols, per a empitjorar demà divendres on pot haver precipitacions en tota l'àrea mediterrània, localment fortes.
 
El dissabte i el diumenge la pluja continuarà. De fet, l'Agència Estatal de Meteorologia preveu un cap de setmana amb temps "molt inestable en l'àrea mediterrània, amb precipitacions i tempestes que seran localment fortes o persistents” en el País Valencià. I atenció que també s'anuncien vents forts durant aqueixos dos dies i una baixada de les temperatures.
 
 El dilluns disminuirà la inestabilitat atmosfèrica però encara amb risc de precipitacions menys intenses.