L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 22 de desembre del 2016

La brigada retira arbres caiguts al cementeri


 La brigada municipal està retirant els arbres que el vent va tombar i s’ha establert un perímetre de seguretat al voltant de la zona central del cementeri pel risc de caigudes de xiprers i garantir la seguretat dels usuaris.

L’Ajuntament de Tavernes continua treballant després del fort temporal de pluges i vent perquè el municipi torne a la normalitat.


Entre les zones afectades està el cementeri municipal, on han caigut alguns xiprers i n’hi ha altres que estan en risc de caure. Per això, i amb l’objectiu de garantir la seguretat dels usuaris que visiten el cementeri en aquestes dates, l’Ajuntament de Tavernes demana que facen cas de la senyalització i respecten les zones delimitades per prevenció.


L'Ajuntament demana la col·laboració de la ciutadania en unes dates tan assenyalades com són les festes de Nadal per tal que tots puguem visitar el cementeri municipal de manera segura.

Les tasques de recuperació de les instal·lacions del cementeri continuaran fent-se de la forma més efectiva i ràpida possible.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Maremeua!!! Va fer molt de vent.