L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 17 de desembre del 2016

Val més una imatge que mil paraules: Actualitat a la Goleta


Hem estat a la platja de la Goleta. És un dels punts on el temporal pot fer més mal perquè la situació ja ve de la destrossa que el temporal passat va fer. Per ara a la platja no plou molt, però sí que va un vent d'eixos que solem dir a Tavernes "que t'envoles".

 
En la zona de la Goleta es nota, com podeu vore a les fotografies si es fixeu a les palmeres, i ha arribat a arrancar fins part del rètol de Vidal, a més de contribuir a l'alçada de les ones. Hem estat prudent i no ens hem acostat massa per les fotografies, però donen testimoniatge de la situació.


I acabem en una imatge de l'avinguda presa fa uns minuts, més de les 12 de migdia.

 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cuidadin amb les ones. No feu imprudencies.