L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 22 de desembre del 2016

La carta dels Reis d'Orient ja està disponible per als xiquets de Tavernes

L’Ajuntament de Tavernes, a través del Gabinet de Normalització Lingüística, ha preparat la carta de Reis per a tots els xiquets de la població, una carta que té dos possibilitats: carta en paper i carta virtual.

Des de la web http://reis.promociovalencia.com/ es pot redactar i enviar la carta als Reis, simplement arrossegant les imatges sobre el paper, de manera que es transformaran en text.

La carta de Reis en paper comprén, a més de la carta per a demanar els regals, uns adhesius amb classes de joguets i el sobre per a enviar-la. Es pretén que, a més de ser una carta, faça de joc. Les cartes es distribuiran a través dels centres escolars de Primària de la localitat, guarderies i escoles infantils, i també en la Biblioteca Municipal.

La carta de Reis virtual està disponible en ordinadors, mòbils i tauletes, accessible des d’una diversitat de sistemes (Windows, OSX, Linux, Android, iOS, etc.). 

L’objectiu és que els xiquets de Tavernes disposen d’una plataforma en les noves tecnologies que els permeta un acostament diferent i modern al món màgic dels Reis, combinant els aspectes lúdic i educatiu, ja que diversió no està renyida amb l’aprenentatge.

Enguany s’ha renovat els disseny i s’hi ha afegit un nou joc, “Repartiment”, on el xiquets ajudaran els reis a deixar el regal en les cases quan estan tots dormint. A més, hi ha puzles i altres aplicacions.