L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 22 de desembre del 2016

El Pare Nadal arriba a Tavernes


 El Pare Nadal va avançar ahir l'arribada a Tavernes per poder visitar els xiquets i xiquetes de l'Escola de Jocs de la Regidoria d'Esports. Xiquets i xiquetes, pares i mares que els acompanyaven, van poder viure ahir per la vesprada unes hores memorables en poder parlar, saludar i lliurar la felicitació al Pare Nadal.
 
 
Uns 250 xiquets i xiquetes, acompanyats dels seus familiars directes, es va reunir a la pista principal i graderies del pavelló municipal. Els xiquets i xiquetes, acompanyats dels respectius monitors, saltaren a la pista formant sis grups segons l'edat per fer una demostració als pares de tot allò que practiquen i duen a cap en l'Escola de Jocs: salts, curses, llançaments... tot una sèries d'exercicis amb la finalitat de potenciar la mobilitat i les destreses motrius dels menuts, i que també aprofita per recuperar alguns d'eixos jocs de carrer que els valencians anem perdent amb el pas del temps, cas del sambori o les bitlles.
 
 

Després de la demostració infantil, va arribar el moment més esperat pels menuts i el Pare Noel acomplia les expectatives entrant al pavelló entre els aplaudiments dels xiquets.
Després els xiquets i xiquetes van poder saludar-lo personalment i ara només queda que aquest personatge que ens ha arribat de les fredes terres del nord d'Europa faça realitat el seu somni el dia de Nadal, en forma del joguet amb el qual estan somniant de fa dies.