L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 19 de desembre del 2016

Oratge: Tenim una situació complicada de pluja i forts vents


Continua el fort temporal de pluges i vent en la nostra comarca. Tal com ja hem anunciat això ha fet que Tavernes haja suspés totes les activitats escolars, a més de les extraescolars i esportives, cosa que segons sabem també ha passat a Xeraco, Gandia i Cullera, a més de les localitats que la Conselleria ja va anunciar ahir, majorment d'Alacant.

Hem tingut una nit on no ha parat de ploure, cosa que fa pràcticament constant des d'ahir per la vesprada, acompanyada de ratxes de vent de bona intensitat en alguns moments. No obstant això, les pluges arreplegades, segons AVAMET, no han estat excessivament copioses almenys si les comparem amb altres localitats, cas de Benimassot on s'han arreplegat 201 litros.

A Barx ahir es van arreplegar 112 litres, a Benifairó 37 i a Tavernes sobre els 59 al poble i 24 a la platja, dades d'AVAMET. 

Continuem en l'alerta taronja i totes les prediccions indiquen que el temporal de gota freda que tenim damunt nostre, com es pot observar al mapa, continuarà al llarg del dia d'avui i potser que fins i tot demà.

Atenció al fort vent: Extremem les precaucions sobre tot en passar per davall d'arbres, cases que puguen estar tancades i presenten una façana deteriorada no caiga algun element, finques en construcció,  tanques i altres elements que estiguen en façanes que puguen ser arrossegats pel fort vent.
.