L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 19 de desembre del 2016

Que tinguem tots una bona i tranquil·la nit

El riu des del pont a les 6 de la vesprada

És el millor desig que podem donar als vallers i valleres: que tinguem una bona nit, que l'oratge acompanye i que no hàgem d'estar pendent de l'oratge i amb l'ai al cor.

Continua plovent. Ho ha fet tota la vesprada però no amb la intensitat del matí i de la passada nit i també el vent ha afluixat. Un bon senyal. El Vaca ha aturat el seu creixement i està a una alçada semblant a la que tenia al migdia. Eixa és la impressió que dóna, i que podeu comprovar a les fotografies. En aquests dies el pont s'ha convertit en el lloc de referència de centenars de ciutadans/es per valorar la possibilitat d'un desbordament. 

Mapa de pluges acumulades aquests tres dies

A partir de demà s'anuncia una relativa milloria i potser que comence a abaixar. I això serviria per a desaiguar molts horts que tenen el fruit encara en l'arbre, i les "sollaes" és taronja que es perd i no es cobra.

  Com deia el cantautor Raimon "al meu país, la pluja no sap ploure" i una vegada més ho havem comprovat: en pocs dies ha plogut a Tavernes, a la Valldigna i al País Valencià més que la resta de l'any.  Us oferim unes gràfiques de les pluges d'aquests dies i una comparativa perquè ja es diu que des de 1989 no havíem tingut un desembre tan plovedor. 

Històric de pluges de desembre
 De nou, a tots i totes, que tinguem una bona i tranquil·la nit. Encara que plovisquege.