L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 20 de desembre del 2016

La platja de la Goleta, avui dimarts

 
L'espectacle és esfereïdor: la mar s'ha menjat literalment parlant la platja i encara avui, amb menys intensitat que els dies passats continuava. Una mar fonda que podeu apreciar a les fotografies ha netejat les pedres que protegeixen les edificacions de tota resta de arena i es presenten nues als ulls dels visitants.

Una mar que ha deixat també canyes per tot arreu. Faena afegida a l'Ajuntament. 


 I ara, què?  Doncs quan estàvem allí hi havia un vehicle oficial de Demarcació de Costes. "Açò és un desastre" era el comentari que es deia. I no sabem quina decisió prendra. Perquè realment és un desastre, però també és una vergonya que la història es repetesca any rere anys, despesa reposant arena tots els anys, sense que ningú engegue un projecte definitiu.



Avui visitar la platja de la Goleta donava tristor. I una gran sensació de impotència, de no poder fer res el naix de dins, i això et ve amb independència de si els edificis estan damunt la duna o no, si s'havia d'haver autoritzat o no la seua construcció. Perquè ves a saber si igual hem de fer cas a algun comentari que hem escoltat, i que opina que els edificis fan de barrera a les ones i encara ajuden a que  la mar no trenque cap a l'interior de la urbanització.