L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 17 de juliol del 2013

El jutjat de primera instancia nº 4 de Sueca dona la raó a EUPV i sentencia que Karina Vercher està ben expulsada d’aquest partit. A més, el jutge li imposa el pagament de les costes.

La trànsfuga Karina Vercher i el portaveu del PP durant la moció de censura
El jutjat de primera instancia nº 4 de Sueca ha rebutjat el recurs que li havia interposat la regidora Karina Vercher contra l’expulsió d’EUPV i en una sentència que s’ha fet pública avui mateix dona la raó al partit. El jutge José Luis Mendoza desestima la demanda de la regidora, absol a EUPV de totes les demandes en la seua contra i li imposa les costes de tot el procés judicial a la regidora trànsfuga.

El jutge, al llarg de la sentència, fa un recorregut per tots els fets i les relacions entre el partit i la regidora fins la seua expulsió el 10 de març del 2012, fins arribar a la conclusió que la regidora Karina Vercher es va apartar de forma voluntària i conscient de totes les decisions preses pel col·lectiu fins arribar a una actuació no d’acord amb la formació política i les decisions de l’assemblea local de Tavernes.

A més, la sentència reafirma que en cap moment la regidora trànsfuga va complir amb la "carta financera" del partit, és a dir, ajudar amb una part testimonial del seu sou a les despeses d'EUPV, cosa que obliguen els estatuts dels partits progressites.

La sentència explica igualment com la regidora no va atendre els requeriments d’EUPV i fins i tot no va acudir a les reunions del Sindic de Greuges del seu partit, on tenia l’oportunitat d’expressar la seua postura i punts de vista.

La sentència ve a demostrar que la moció de censura presentada per aquesta regidora trànsfuga juntament amb el PP era una moció injusta, il·legal i immoral i el que era correcte era no haver-se mai tramitat per banda de la Secretaria General de l’Ajuntament de Tavernes, atés que la situació d’expulsió de la regidora des del març del 2012 mai no havia canviat.

No s'entén com havent un pacte antitransfugisme, firmat per tots els partits i plasmat en una llei, el PP de Tavernes es recolza en una regidora trànsfuga per presentar una moció de censura anant en contra d'aquesta llei.  A més, tal com es va dir en el seu dia amb l'apel·lació de l'Ajuntament es podia donar una revocació de l'auto de mesures cautelars dictades per la jutgessa de València el passat abril, com així ha passat, i que el jutge de Sueca fallara, com també ha passat, que la regidora estava ben expulsada.

De nou, un gran i fort "varapalo" judicial per al PP. Arribats ací, caldria una reflexió seriosa sobre els fets esdevinguts a Tavernes des del mes de maig i com els regidors d'aquest partit, i per extensió tot el partit, han actuat sota el dictat d'una sóla persona, el excalde Manolo Vidal. 

Aquesta persona sembla ser ha imposat el seu criteri a tot el grup municipal, i cap regidor ha estat capaç de fer una valoració de fets i sobre tot, analitzar la situació, i reconduir-la si calia, sino més bé tot el contrari, acceptaren i donaren com a bons els seus dictats, tal  com poguerem llegir en sengles articles d'opinions publicats en els blogs locals per regidors del PP, Salvador Ferrando i Carmen Alario, defensant la regidora trànsfuga i la legalitat d'una moció que aniria en contra del pacte i llei antitransfugisme i del seu esperit.
 -





-

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara qué el Secretari( Cèsar Herrero), els regidors del PP., (Manuel Vidal, Carmen Alario, Salva Ferrando i la tránsfuga), per coherencia tendrien que dimitír, pero com els de la seua colla no dimiteixen per temes mes obscurs, ells faran el mateix i en l'escusa dels vots diran que era el millor per el poble, etc.. I com Barcenas està en presó jo en pregunte, qui pagarà les costes?, i si apelen, l'apelaçio?. Temps al temps.

Anònim ha dit...

No estic d'acord. Són responsables TOTS els que signen eixa moció i l'assessor jurídic que accelera el seu tràmit. Eixos polítics, amb un mínim de dignitat, deurien dimitir ja. I al senyor secretari general, demanar-li responsabilitats per la seua actitud partidista. Qualsevol altra opció, serà una burla al poble

Vicent Company ha dit...

Els responsables directes d'aquest esperpent, MANOLO VIDAL i KARINA VERCHER, deurien dimitir immediatament, si tingueren un mínim de dignitat i credibilitat. Lluny d'això ens ametrallaran amb desficaciades notes de premsa que no llig ningú i provoquen la rialla a boca closa de tota la premsa

Anònim ha dit...

Karina per a que t'enteres: TRÀNSFUGA!!!

Anònim ha dit...

Manolo ves mirant que et queden menys de dos anys...

http://www.elboletin.com/smartphone2/index.php?noticia=80207

Anònim ha dit...

A Manolo, res, de on no hi ha res es pot traure.
Però, i el Senyor Secretari? On està la seua responsabilitat com a funcionari que asesora, opine, de manera tan nefasta? Seguim pagant li i avant?

Anònim ha dit...

Me parece que el Sr. Secretario al asesorar tan interesadamente como creo lo hizo puede incurrir en una falta disciplinaria grave o muy grave. No dijo todo lo que debería haber dicho, sobre todo teniendo en cuenta lo "especial de la situación que se daba". Creo que no asesoró correctamente, sino partidariamente y bajo un mero formalismo se vulnero el espiritu de la LEy. Los concejales, incluso los del PP, creo que eran merecedores de un mejor asesoramiento. ¿Que hubiera pasado si el sentido común de la Sra. Canet no se hubiera impuesto? Seguramente tendríamos un mayor lio por culpa de alguien que cuanto menos hizo dejación de sus funciones, o las incumplio. Nadie por el hecho de ser concejal esta obligado a saber DErecho. y el Sr. Secretario debería haber sido más cauto. Se ha metido en un buen lio y deben exigirsele responsabilidades. De seguir con un dictamen que pienso parcial se habría cometido un desaguisado (a sabiendas).

Anònim ha dit...

El secretari de l'ajuntament opine que hauria d'abandonar el seu lloc de treball, crec que ha demostrat a favor de qui està i ha comés un error irreparable al seu treball.
Tots els signants de la moció: DIMISSIÓ!!!

Anònim ha dit...

I el poble paralitzat per estos que han volgut governar amb trampes, transfuguisme i mala ética. Salva Ferrando, Carmen Alario espere ara el vostre posicionament al Facebook i a la Veu de la Valldigna. Qué volíeu governar amb males arts? Aprofitar-vos del dictamen del secretari? Aneu a disculpar-vos per les vostres tonteries?

Que acaben la feina ha dit...

La pilota la te ara l'equip de Govern. Si no actua amb responsabilitat i exigint la dimisió del Secretari estaren front un equip feble, que no demostra contundencia quan cal. Si fa falta que es demanen informes externs i es prengen totes les mesures judicials i admistratives que correnponga. I ha que tallar el mal d'arrel. Que son bones persones ja ho han demostrat. Que fan els comptes bé i donen explicacions als elector també. Pero hi ha una cosa molt important que falta i és Governar. Per Governar algunes vegades s'han de prende decissions fortes i que no es fàcil de fer, però forma part del seu contracte amb els electors. Si no fan res per posar el Seacretari al seu looc (possiblement fora de Tavernes), demostraran que no estan preparats per assumir les responsabilitats que els correspon. Les decisions fàcils tot les saben prende. En la dificultat és on es marca la diferència. Han de demostar caràcter i firmesa, que son valents, que tenen les coses clares i que aquest tipus de personajes no va amb la seva manera de fer política. Els varapalos de premsa estan molt be, però no hi ha prou. Si no ho fan així ho lamentaràn, perquè la pròxima serà més forta i el poble es sentirá decebut. Tots ens queixem de que no es fa res contra els que antuen de mala fe. Hara és una oportunitat de demostrar que es pot fer contra els que no respecten la voluntat sobirana. Crec que no demane res de l'altre dijous. Jordi, Victor, Carmen, Llum, Evarist, Llàcer, Vanessa, Pilar en les vostres mans está posar a Cesar Herrero al seau lloc. Confie en vosaltres. No en falleu. No deixeu la feina a mitges. Com en futbol i en altres moltes coses, qui perdona la paga. Feu-ho per Tavernes

Respectem al contrai, però no li donem ventaja ha dit...

Molt d'acord amb que acaben la feina. Si no es així en costaria d'entendre. Els mals, o es sanem, o esn mengen a poc a poc. Crec que es una obligació de l'equip de Govern llevarse de damunt el llastre que suposa gavernar amb un secretari com este. Els votants volem persones bones, honraes, dialogants... i també valentes quan s'ha de ser. Anims i al bou. Tavernes será agraït amb vosaltres. Si es quedeu passius vos castigarà a les urnes. Moltes gracies de bestreta

Anònim ha dit...

Crideu a xavi Castillo, que este any s'ho passarà bomba amb el nou repertori de manolet, els que diuen que sí i ni mereixen ser nomenats, karina, Elena, Cèsar herrero.. Xe sacrifiqueuo!! Estic d'acord amb tots els comentaris, ja està bé de soportar tants desprecis. Amb seny, este govern pot pegar una punyada damunt la taula. Ànim i a per ells

La Cotorra de la Vall ha dit...

No cal cridar-lo. Enguany, si no canvia res, vindrà Xavi Castillo.

Anònim ha dit...

Xeeeee...si ve Xavi Castillo a festes, la plaça plena a rebentar!!!!

Ma que no n'hi ha per a riure's en el que hem vist aquest any i des de que es va constituir el nou govern municipal!!!!! Un gag i un esperpent darrere d'un altre!!!!

tindrà bona cosa de material Xavi Castillo!!!