L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 8 de febrer del 2013

Tavernes celebra el Dia de l'Arbre amb una repoblació a zones de Les Creus

Tavernes celebra del Dia de l'Arbre amb una activitat conjunta organitzada demà dissabte per les regidories de Medi Ambient i la d'Esports, sota la responsabilitat dels regidors Vanessa Marí i Josep LLácer, respectivament.

Les activitats estan obertes a tota la població, per tant poden participar-hi els veïns que ho desitgen amb l'única condició que els menors de 8 anys han d'estar acompanyats.

L’eixida dels participants serà a les 9:30 hores des del poliesportiu. Tot seguit es desplaçaran a la zona del Calvari, la Fonteta de la Mina i la cova dels Pilarets; la tornada al poliesportiu està prevista a les 13 hores, aproximadament. L’esmorzar dels participants serà abans de començar la repoblació. Es recomana portar picoleta, llegonet i poalet. En acabar l’activitat, el CETV prepararà una paella per a tots els que realitzen la inscripció.

La repoblació compta amb la col·laboració de diverses entitats i empreses col·laboradores, com ara el Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, el Grup Muntanya Valldigna, Creu Roja, Protecció Civil, Policia Local, Tecniverd i Plantanova.
-