L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 5 de febrer del 2013

La Fiscalia de València envia a les Illes Balears la documentació de Compromís sobre el cas Noos a València



Compromís en un escrit a la Fiscalia de la seua regidora Consol Castillo informa que l'Ajuntament de València ha aportat 64’2 milions d’euros a la Fundació Turisme Valencia entre 1992 i 2013. Aquesta entitat, teòricament una fundació cultural privada però presidida pel vicealcalde de València, Alfonso Grau, viu de les aportacions de l’Ajuntament i va ser la firma interposada que va signar amb Nóos, l’empresa d’Urdangarin, la celebració de les tres edicions del fòrum Valencia Summit. 

La regidora Castillo ha explicat que Compromís ha demanat en dues ocasions al govern de Barberá que l’Ajuntament de València es persone en el judici sobre el cas Nóos amb l'objectiu de defensar els interessos de la ciutat, que estan o pogueren estar afectats en aquest procés, i sol·licitara la devolució dels diners presumptament malversats. El govern de Rita Barbera ha rebutjat dues vegades una moció presentada al ple per Compromís on es sol·licitava que l'Ajuntament de València es personés en el judici. 

Compromís ha presentat totes les quantitats i expedients pressupostaris on s'ordenen les transferències de l'Ajuntament de València a la Fundació Turisme València. La informació reforçaria la tesi que la Fundació Turisme València presidida pel vicealcalde de València, Alfonso Grau,  viu de les aportacions de l’Ajuntament del cap i casal, i per tant els fons dedicats serien públics i dels valencians.
-