L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 18 de febrer del 2013

Membres del CETV practiquen l'escalada de gel a Noruega

Quatre membres del Centre Excursionista de Tavernes , en concret Vicent Saa, Frans Melià, Luis Blay i Carles Hernández, han participat entres els dies 9 i 14 de febrer a una expedició a Rjukan (Noruega) per practicar l'alpinisme i l'escalada en gel.

La vall de Rjukan és la meca de l'escalada en gel d'Europa i compta amb vies de diversa dificultat. Els alpinistes del CETV estigueren tres dies escalant cascades de gel de 2 i 3 llargs. Finalment també aprofitaren per fer el cim del Gausta de 1880 metres (muntanya més alta de la vall de Rjukan) i amb temperatures de 20 graus sota zero. 
-